Καλύτερα τα Σεβαστειανά επικράτησαν της Λεπτοκαρυάς | PellaNews

Καλύτερα τα Σεβαστειανά επικράτησαν της Λεπτοκαρυάς

Όλα τέλειωσαν στο πρώτο ημίχρονο με τον ΑΣ Σεβαστειανών 2018 να σημειώνει τρία γκολ που ήταν αρκετά για να δώσουν το τρίποντο στην ομάδα του Δήμου Σκύδρας. 

Από την πρώτη στιγμή τα Σεβαστειανά έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο το παιχνίδι και δεν επέτρεψαν στους ποδοσφαιριστές της Λεπτοκαρυάς σε κανένα σημείο του αγώνα να πιστέψουν ότι έχουν τύχη για κάτι καλύτερο. Αν και ψηλότερα στην βαθμολογία η ομάδα του Δήμου Γιαννιτσών δεν έπεισε με την απόδοση της ότι μπορούσε να φύγει από το γήπεδο με βαθμό. Στο 39ο λεπτό μάλιστα έμεινε με 10 παίκτες μετά από αποβολή του Ίσκο αφήνοντας έτσι την ομάδα για ένα ολόκληρο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο ενώ ήταν και πίσω στο σκορ.

Τα γκολ του αγώνα πέτυχαν στο 20ο λεπτό ο Χατζηβασιλειάδης κάνοντας το 1-0 για τα Σεβαστειανά, το 2-0 πέτυχε στο 30ο λεπτό ο Μούτσα ενώ το 3-0 στο 37ο λεπτό ο Αποστόλου. Για την Λεπτοκαρυά μείωσε στο 44ο λεπτό ο Τουλγαρίδης. 

Η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί δεν άλλαξε με τους ποδοσφαιριστές του ΑΣ να χάνουν ευκαιρίες για να διευρύνουν κι άλλο το σκορ. Στους 28 βαθμούς τα Σεβαστειανά και στην 6η θέση ενώ στην τέταρτη θέση και στους 35 βαθμούς παρέμεινε η Λεπτοκαρυά. 

Σημαντική η βοήθεια του κόσμου για την οικοδέσποινα ομάδα με εντυπωσιακή "κερκίδα" και βεβαίως μοναδική είσοδο στον αγώνα υπό τον ήχο του κεμεντζέ!