Με ήττα το ξεκίνημα του Αριστοτέλη στο τουρνουά για την Α2 Εθνική κατηγορία βόλεϊ | PellaNews

Με ήττα το ξεκίνημα του Αριστοτέλη στο τουρνουά για την Α2 Εθνική κατηγορία βόλεϊ

ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας-ΑΣ Ερμογένης Ξάνθης 0-3
Σετ: 23-25, 17-25, 19-25

Ήθελε πολύ η Σκύδρα να ξεκινήσει με νικηφόρο αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα του ειδικού τουρνουά για την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία δίνοντας με την ευκαιρία κι έναν πανηγυρικό τόνο και ευχαριστώντας τους δεκάδες Σκυδραίους που γέμισαν ασφυκτικά το κλειστό γυμναστήριο της πόλης αλλά δεν το κατάφεραν . Τόσο τα λάθη των παικτών του Χριστοφορίδη όσο και η καλή απόδοση της Ξάνθης με κορυφαίο τον Τερζόγλου Γιώργο έδωσαν την καθαρή νίκη στους Θρακιώτες οι οποίοι βλέπουν την συνέχεια με πολύ αισιοδοξία. Αλλά και για τον Αριστοτέλη Σκύδρας δεν χάθηκε τίποτα ακόμη μιας και από τις πέντε ομάδες του τουρνουά οι τρεις παίρνουν το εισιτήριο για την Α2. Αύριο αντιμετωπίζει στις 20:00 ΓΣ Πανηπειρωτικό. 

Συνθέσεις:

 

ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας: (Χριστοφορίδης) Χύσα Φ, Παντακίδης, Ρανέλλας, Αγγελίδης, Φράγκος, Τσανακτσίδης, Γαλλιός, Σολωμονίδης, Πορτοκαλίδης (Λ), Μηνάς (Λ), Μουσικός, Βελολλάρι, Κούτσικος, Χύσα Ρ, Μηνάς (Λ), Πορτοκαλίδης (Λ)

Ερμογένης Ξάνθης: (Παρασκευόπουλος)  Κοτόρνος, Χριστοδούλου, Βογιατζής, Τσατσούλας(Λ), Ζούγρης, Νιακόπουλος Γρ. (Λ), Τερζόγλου Γ., Τερζόγλου Σπ., Ματθαίος, Παυλίδης, Λαντζουράκης, Βερβελίδης