ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: φόρος τιμής στον αείμνηστο Πρόεδρο του ΝΟΙ Σωτήρη Στάμο | PellaNews

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: φόρος τιμής στον αείμνηστο Πρόεδρο του ΝΟΙ Σωτήρη Στάμο

Με αποστολή  13 ατόμων συμμετειχε 19 Σεπτεμβρίου ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ  στον Διεθνή αγώνα Κωπηλασίας του  Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων εις μνήμη του Σωτήρη Στάμου.

Ο εν λόγω αγώνας  ειναι φόρος τιμής στον αείμνηστο Πρόεδρο του ΝΟΙ  Σωτήρη Στάμο και την προσφορά του στην Ελληνική Κωπηλασία.

Η συμμετοχή του ΝΟΓ στους αγώνες στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και η συγκομιδή των μεταλλίων ήταν 2 χρυσά, 2 Αργυρά και  1 Χάλκινο στα εφτά πληρωματα που συμμετείχαν στους αγώνες. Συγκεκριμένα:

Χρυσο μετάλλιο κέρδισε το 4Χ Αρχαρίων Κορασίδων των Μουρατιδου Λιλα - Κιοσελάκη Εύα - Καλαιτζη Παναγιώτα - Χοντου Μαρία

Χάλκινο μετάλλιο το 4Χ Αρχαρίων Παίδων των Τσαγαλα Ελευθέριο - Σπυριδη Ναπολέων - Τουμπουλιδη Γιώργο - Κουτσουδη Οδυσσέα

Αργυρό μετάλλιο ο Σταυρακακης Αγαθωνας στο 1Χ Παίδων

Χρυσο μετάλλιο η Καλαιτζη Ευλαμπια στο 1Χ Αρχαρίων Κορασίδων (2009-2010)

Αργυρό μετάλλιο η Αρετακη Ελπίδα στο 1Χ Αρχαρίων Κορασίδων (2009-2010)

4η θέση ο Μητακιδης Δημήτρης στο 1Χ Αρχαρίων Παίδων (2009-2010)

6η θέση ο Παπαδόπουλος Γιάννης στο 1Χ Αρχαρίων Παίδων.

Την αποστολή συνόδεψε μέλη του Δ.Σ με αρχηγό αποστολής τον αντιπρόεδρο Αρετακη Θεόδωρο, οι προπονητές Ασπρογερακας Σπύρος - Τσαλικίδης Βασίλης και πολλοί γονείς των αθλητών!!!

Η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες και  εύχεται σε πολλές ακόμη επιτυχίες!!!

Ευχαριστούμε θερμά τους προπονητές @Spiros Asprogerakas και @Βασίλης Τσαλικίδης για την άρτια προετοιμασία των αθλητών εντός και εκτός του υγρού στίβου!

 Keep rowing NOG!!!

Keep growing NOG....