Οι αθλητές του Α.Σ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ Γιαννιτσών Αλμπάνης Κωσταντίνου και Αλμπάνη Αντωνία στην Εθνική Ομάδα | PellaNews

Οι αθλητές του Α.Σ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ Γιαννιτσών Αλμπάνης Κωσταντίνου και Αλμπάνη Αντωνία στην Εθνική Ομάδα

Ολοκληρώθηκε το 19ο πανελλήνιο πρωτάθλημα JU-JITSU στο Παλαιό Φάληρο Αττικής με την ένταξη των αθλητών του Α.Σ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ Γιαννιτσών στην εθνική ομάδα και για φέτος, του Αλμπάνης Κωσταντίνου και Αλμπάνη Αντωνίας. Αναλυτικά ο  Αλμπάνης Κωσταντίνος, κατέκτησε την 2η θέση έπειτα απο 4 νικηφόρους αγώνες καθώς  το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε απο την απογορευμένη τεχνική του αθλητή μας στα πρώτα δευτερολεπτα του τελικου γύρου. Μια άτυχη στιγμή αλλά ταυτόχρονα δίκαιη τον σταμάτησε ώστε να αναρριχηθεί στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Παρόλα αυτά του έδωσε το εισητήριο για το πανευρωπαικό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας τον Οκτώβριο. Επίσης η Αλμπάνη Αντωνία κατέκτησε την 3η θέση, έπειτα από 4 αγώνες, 3 νικηφορους και 1 ισόπαλο χάνοντας στα σημεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι  ο οργανισμός της αθλήτριάς μας ήταν εξαντλημένος λόγω γρίπης κι όμως κατάφερε να προκριθεί στο βαλκανικό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Βοσνία-Εζεργοβίνη τον Μάιο. 

Οι προπονητές  Αλμπάνης Απόστολος και Αγγελική και το Δ.Σ του Ατρόμητου εύχονται θερμά συγχαρητήρια στους πρωταθλητές τους, αλλά και σε όλους τους αθλητές που προσπαθούν, αγωνίζοται, δεν τα παρατούν και φτάνουν μέχρι την κορυφή πετυχαίνοντας τους στόχους τους.