Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βόλεϊ στη Σκύδρα (αποκλειστικές δηλώσεις) | PellaNews

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βόλεϊ στη Σκύδρα (αποκλειστικές δηλώσεις)

(Από αριστερά) Ναυρινιάδης, Καραμπέτσος, Πορτοκαλίδης, Πασπαλάς

Ο Γιώργος Καραμπέτσος, πρόεδρος της ΕΟΠΕ συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα Μπακοδήμο Περικλή και τον ταμία, Καβαλιεράκη Τάκη επισκέφτηκε σήμερα το απόγευμα το κλειστό γυμναστήριο Σκύδρας  στα πλαίσια της περιοδείας του ανά την Ελλάδα για την διερεύνηση ταλέντων. Ταλέντα του ελληνικού βόλεϊ τα οποία αναδεικνύονται μέσα από τις προπονήσεις που οργανώνουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές. Ο πρόεδρος λοιπόν είχε την δυνατότητα να δει την προπόνηση του κλιμακίου της ΕΣΠΕΜ στις παγκορασίδες τις οποίες και κάλεσε ο Σκυδραίος ομοσπονδιακός προπονητής Χριστοφορίδης Δημήτρης. 

Στην προπόνηση ήταν και ο ομοσπονδιακός προπονητής Μπακοδήμος Γιώργος της Εθνικής Παίδων και ο Λακασάς Παναγιώτης της Εθνικής Παμπαίδων. Οι τρεις ομοσπονδιακοί προπονητές της Ελληνικής Πετοσφαίρισης συνεργάζονται στην στελέχωση των εθνικών ομάδων με ταλέντα. 

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Τάκης Χριστοφορίδης

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ κ. Καραμπέτσος δήλωσε στην κάμερα του pellanews.gr

Στο γήπεδο της Σκύδρας βρέθηκαν και παράγοντες και φίλοι του Αριστοτέλη Σκύδρας για να υποδεχτούν τον πρόεδρο και το κλιμάκιο της ομοσπονδίας. Μεταξύ αυτών και ο Δημοτικός Σύμβουλος της Σκύδρας, Χαρίτων Πορτοκαλίδης ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε καλή επιτυχία στον κ. Καραμπέτσο ευχαριστώντας τον για την επίσκεψή του στην πόλη. Άλλωστε ο κ. Πορτοκαλίδης συνδέεται με τον χώρο του βόλεϊ ως διαιτητής και αντιπρόεδρος της ΣΥΔΠΕΜ. 

 

Γιάννης Ναυρινιάδης και Γιώργος Καραμπέτσος φίλοι από παλιά