ΠΑΟΚ Δαμιανού: O Ιωάννης Αλεξιάδης για 5η χρονιά στον "Δικέφαλο". | PellaNews

ΠΑΟΚ Δαμιανού: O Ιωάννης Αλεξιάδης για 5η χρονιά στον "Δικέφαλο".

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Σοβαρός, συνεπής, χαμηλών τόνων αλλά ουσιαστικός μέχρι εκεί που...δεν πάει, ο Γιάννης Αλεξιάδης, για 5η συνεχή χρονιά θα καθίσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ Δαμιανού.

Οι παράγοντες της ομάδας, αναγνωρίζουν το τι έδωσε ο κ. Αλεξιάδης, ο οποίος έχει ένα βιογραφικό σύγχρονου χαρακτήρα, πιστοποιόντας όλο το "πακέτο" που χρειάζονται οι ομάδες, ακόμη και τοπικου χαρακτήρα, στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. 

Άλλστε μην ξεχνάμε, ότι τα τοπικά πρωταθλήματα αποτελούν την "γέννηση" παικτών, οι οποίοι θα "επανδρώσουν" ομάδες των εθνικών κατηγοριών, με στόχο βεβαίως την ανώτερη κατηγορία ή, γιατί όχι, και το εξωτερικό.

Δεν βλέπει την ώρα για το ξεκίνημα ο για 5η χρονιά προπονητής του ΠΑΟΚ Δαμιανού, Γιάννης Αλεξιάδης.

"Με προπονητή τον Ιωάννη Αλεξιάδη θα πορευτεί και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ. Η ομάδα του ΔΑΜΙΑΝΟΥ ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό", σημειώνει με ανακοίνωση της η διοίκηση της ομάδας.

Προσθέτει σε ένα "ιστορικό πλαίσιο" πως "ο κόουτς ανέλαβε τον ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ το καλοκαίρι του 2016 και προσέδωσε γρήγορα ελκυστική αγωνιστική ταυτότητα στην ομάδα, παίζοντας όμορφο και σύγχρονο ποδόσφαιρο, που υπό τις οδηγίες του, πανηγύρισε την άνοδο στην Α1 Κατηγορία το 2019-20, για πρώτη φορά στην ιστορία της".

Βιογραφικά, για όσους δεν τον γνωρίζουν ο Ιωάννης Αλεξιάδης "είναι κάτοχος διπλώματος προπονητών UEFA-B καθώς επίσης και πιστοποιημένος στην Εφαρμογή νέων τεχνολογιών και μεθόδων στη βιντεοανάλυση για την αξιολόγηση της ανάλυσης απόδοσης των ποδοσφαιριστών(soccer performance analysis-αναλυτής αγώνων και αξιολόγησης ποδοσφαιριστών)".

Ο ΠΑΟΚ Δαμιανού, στο κλείσιμο της ανακοίνωσης του "εύχεται καλή χρονιά με υγεία και χωρίς διακοπές στο πρωτάθλημα, και ανακοινώνει την έναρξη τις προετοιμασίας του για την φετινή σεζόν στις 30-8-2021 και ώρα 18:30".