Προφήτης και Σκύδρα μοιράστηκαν πάθος και δύναμη αλλά όχι τους βαθμούς | PellaNews

Προφήτης και Σκύδρα μοιράστηκαν πάθος και δύναμη αλλά όχι τους βαθμούς

Άλλο ένα τοπικό ντέρμπι του Δήμου Σκύδρας αυτό το Σαββατοκύριακο με πολύ πάθος και δύναμη. Προφήτης και Σκύδρα μπήκαν στο γήπεδο μόνο για τη νίκη, η κάθε ομάδα για τους δικούς της σκοπούς και σίγουρα για να ικανοποιήσουν και τους εκατοντάδες φιλάθλων που βρέθηκαν στο γήπεδο. 

Ο γηπεδούχος Άρης Προφήτη Ηλία μπορεί βαθμολογικά να βρίσκεται χαμηλότερα από τον ΠΑΣ όμως κοίταξε τον αντίπαλο στα μάτια με πίστη στο θετικό αποτέλεσμα. Από την άλλη, η ομάδα του Ματθαίου Παπαϊωάννου δεν υστέρησε σε διάθεση και δύναμη αλλά οι ευκαιρίες που δημιούργησε δεν «καρποφόρησαν». Η τύχη μάλιστα στο γκολ ευνόησε την ομάδα του Προφήτη όμως στο ποδόσφαιρο κερδίζει αυτός που βάζει την μπάλα στα δίχτυα. Έτσι στο 49ο λεπτό το φάουλ από την μέση περίπου του γηπέδου, εκτελεσμένο από τον Λεκάκη κατέληξε στο τέρμα του Παπαδόπουλου μετά από σύγχυση στην μικρή περιοχή και διαμόρφωσε το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. 

Δίκαια λοιπόν χαμογελάει η ομάδα της Μενηίδας με τον ΠΑΣ να μένει πίσω βαθμολογικά και με τρία συνεχόμενα ματς να μην καταφέρνει να αποσπάσει βαθμό ή βαθμούς όπως θα δείτε παρακάτω και στις δηλώσεις του προπονητή. Δύσκολο και το παιχνίδι την επόμενη αγωνιστική όπου η Σκύδρα ξαναέρχεται στην Μενηίδα και συγκεκριμένα στην Καλή για να αντιμετωπίσει τον δεύτερο της βαθμολογίας. Ο Προφήτης φιλοξενείται από τον Μ. Αλ. Όρμας.

Χιώτης Αρχοντής: Σκύδρα 2381082203, Έδεσσα:2381026142, xiotisottica@yahoo.gr

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και το γκολ

Οι δηλώσεις των δύο προπονητών Προφήτη Ηλία και ΠΑΣ Σκύδρα