Το "ματ" του Γιώργου Τυριακίδη και το μήνυμα για τον νέο Αλμωπό | PellaNews

Το "ματ" του Γιώργου Τυριακίδη και το μήνυμα για τον νέο Αλμωπό

Ο Γιώργος Τυριακιδης είναι ένας προπονητής που φημίζεται για το άριστο στήσιμο των ομάδων του αλλά και για τις καθοριστικές αλλαγές που κάνει σε κάθε αγώνα. Έτσι και στο φιλικό του Αλμωπού με τον ΠΑΟΚ Β, ο έμπειρος Σκύδραιος τεχνικός κυριαρχησε στην σκακιέρα της προπονητικής απέναντι στον Πάμπλο Γκαρσία κάνοντας ματ στον αντίπαλο του.

Μπορεί η ομάδα του Αλμωπού να ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ Β με 0-1 όμως το νεανικό σύνολο του Γιώργου Τυριακίδη ήταν αυτό που κέρδισε τις εντυπώσεις. Μάλιστα στο Β ημίχρονο χάρη στις αλλαγές του καταξιωμένου τεχνικού ο Αλμωπος θα μπορούσε να είχε ανατρέψει το εις βάρος του σκορ καθώς ο Γιώργος Τυριακίδης με τις αλλαγές του έδωσε φρεσκάδα στην ομάδα του. 

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Τυριακίδης ήταν στενάχωρημενος για την ήττα αφού ο ίδιος δεν θέλει να χάνει ούτε στα φιλικά για τον λόγο αυτό δεν έκανε και δηλώσεις αλλά αρκέστηκε σε οδηγίες προς τους παίκτες του. Ωστόσο σε σύντομη συνομιλία που είχε με τον Στέφανο Μίντζα έστειλε το μήνυμα πως ο Αλμωπός θα είναι έτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Άλλωστε ο ίδιος ο μετρ των επιτυχιών με τον Αλμωπό ξέρει να κερδίζει και να πετυχαίνει τους στόχους του.