close search results icon

Στάθης Φουντουκίδης: Δυναμική παρουσία στο διαδίκτυο

Στάθης Φουντουκίδης: Δυναμική παρουσία στο διαδίκτυο

Ο Στάθης Φουντουκίδης καλωσορίζει τους δημότες του Δήμου Πέλλας μέσα από την σελίδα του στο Facebook και τους ενθαρρύνει να επικοινωνήσουν μαζί του όπως ο ίδιος αναφέρει στην ανάρτησή του:

«Θα είμαι στη διάθεσή σας και με μεγάλη χαρά είμαι έτοιμος να απαντήσω σε όποια ερωτήματα μου θέσετε για την υποψηφιότητά μου και για τον Δήμο μας κάτω στα σχόλια, σε προσωπικό μήνυμα η μέσω e-mail».

Όπως αναφέρει ο ίδιος σε επικοινωνία με την Pella News, σκοπεύει να καταστήσει το διαδίκτυο ως ένα από τα σημαντικότερα «σημεία επαφής» με τους πολίτες και ναι ανοίξει την μεγάλη κουβέντα για τα προβλήματα του Δήμου μας, καταθέτοντας ταυτόχρονα λύσεις. Πιο συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι «ως υποψήφιος δήμαρχος θα επιδιώξω αν γίνεται να μιλήσω με όλους τους κατοίκους του δήμου μας έναν προς έναν μέχρι και τον τελευταίο και έτσι θα συνεχίσω αφού εκλεγώ».

Παράλληλα επιθυμεί όπως ο ίδιος λέει να απευθυνθεί σε ένα ευρύ κοινό ώστε να συζητήσει, να ακούσει απόψεις, προτάσεις, ή ακόμα και κριτική, αξιοποιώντας και δίνοντας ιδιαίτερη βάση στα social media (κοινωνικά δίκτυα) για να το πετύχει αυτό.

Επίσης πρόσφατα έχει δημοσιοποιήσει και την ιστοσελίδα του στο διαδίκτυο stathisfountoukidis.gr, όπου μέχρι στιγμής οι δημότες θα έχουν την ευκαιρία να μαθαίνουν νέα του, να διαβάσουν το βιογραφικό του και την ιστορία του, αλλά και να μάθουν τους βασικούς λόγους για τους οποίους αποφάσισε να διεκδικήσει τον Δήμο Πέλλας ως υποψήφιος Δήμαρχος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ