close search results icon

Στη ΓΑΔΑ τρία άτομα που φέρονται να συνομιλούσαν με την 12χρονη

Ερωτηματικά για τον ρόλο της αστυνομίας στην υπόθεση προκάλεσε η κατάθεση άνδρα που είχε επικοινωνία με τη 12χρονη στην εφαρμογή blindchat.gr

Στην υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Αττικής μετέβησαν τρεις άνδρες που φέρονται να συνομιλούσαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με τη 12χρονη από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. και οι τρεις ανέφεραν πως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του τρέχοντος έτους συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, «με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό».

Αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Στο μεταξύ, ερωτηματικά για τον ρόλο της αστυνομίας στην υπόθεση προκάλεσε η κατάθεση άνδρα που είχε επικοινωνία με τη 12χρονη στην εφαρμογή blindchat.gr και ο οποίος ισχυρίστηκε ότι μόλις ανακάλυψε ότι το κορίτσι είναι πολύ μικρότερο από 17 χρόνων το κατήγγειλε στις αρχές.

Ο άνδρας δεν ανέφερε την υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. με την οποία επικοινώνησε, ενώ από το Ηλεκτρονικό Έγκλημα λεγόταν ότι ποτέ δεν έφτασε ανάλογη καταγγελία προς διερεύνηση. Εξετάζεται εάν και πότε επικοινώνησε, αλλά και αν το επικαλέστηκε για να ελαφρύνει τη θέση του, καθώς συνέχισε τις συνομιλίες με την ανήλικη.

πηγή: efsyn.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ