close search results icon

Στην αντεπίθεση ο ΠΑΟΚ: Στέλνει τον Τζουλάκη στην αθλητική υπερεισαγγελέα!

Εξ αρχής φαινόταν πως η υπόθεση που άνοιξε η ΕΕΑ κατά του ΠΑΟΚ παίρνει τρομακτικές διαστάσεις.

Αποφασισμένος να πάει την υπόθεση με την ΕΕΑ στα άκρα είναι ο ΠΑΟΚ, στέλοντας τον Τζουλάκη στην αθλητική υπερεισαγγελέα για παράβαση καθήκοντος και παραβίαση προσωπικών δεδομένων!

Εξ αρχής φαινόταν πως η υπόθεση που άνοιξε η ΕΕΑ κατά του ΠΑΟΚ παίρνει τρομακτικές διαστάσεις δεδομένου πως, μετά την κλήση σε απολογία, προχώρησε και σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων των υιών του Ιβάν Σαββίδη, υποκαθιστώντας τον ρόλο της δικαιοσύνης.

Γεγονός που προκάλεσε την «έκρηξη» του Δικεφάλου που γνωστοποίησε πως ακολουθεί το δρόμο της δικαοσύνης με μηνύσεις κατά του προέδρου της επιτροπής, Νίκου Τζολάκη που υπογράφει το σχετικό έγγραφο.

Σήμερα, το νομικό επιτελείο του Δικεφάλου απέστειλε (29/11) αναφορά για την ΕΕΑ στην αθλητική υπερεισαγγελέα Βιργινία Σακελλαροπούλου. Στο έγγραφό τους, διαμαρτύρονται με έντονο τρόπο για τις πρακτικές του προέδρου της Επιτροπής, κ.Τζουλάκη, ο οποίος παραβίασε τα προσωπικά δεδομένα των υιών του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργο και Νίκο. Μεταξύ άλλων, ο ΠΑΟΚ καλεί την αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου να παρέμβει προκειμένου να ελεγχθεί για παράβαση καθήκοντος.

Και όλα αυτά, 24 ώρες πριν ανοίξει το μέτωπο με την ΕΕΑ...

πηγή: sdna.gr - Ελένη Μπούντου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ