close search results icon

Στο Ίλιον 15χρονοι βίαζαν για έναν ολόκληρο μήνα το συμμαθητή τους

Στο Ίλιον 15χρονοι βίαζαν για έναν ολόκληρο μήνα το συμμαθητή τους

Μια αδιανόητη υπόθεση με πρωταγωνιστές μια ομάδα 8 15χρονων μαθητών που βίαζαν συμμαθητή τους έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Η ομάδα των 8, για εναν ολόκληρο μήνα, κακοποιούσαν και βίαζαν τον συνομήλικο τους και μάλιστα, τραβούσαν σε βίντεο την κτηνωδία και τη διακινούσαν σε τρίτα προσωπα. Η υποθεση κρίνεται απο τους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών ως σοβαρή. Οι δράστες ήταν όλοι μια παρέα, μαθητές της Α' Λυκείου, σε σχολείο στο Ίλιον.

Το πρωί της Τετάρτης συνελήφθησαν οι έξι ανήλικοι ενω σε βάρος ακόμη δύο ανηλίκων, τα στοιχειά των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για συμμορία που διέπραξε βιασμό, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Οπως προέκυψε απο την έρευνα, τις αδιανόητες αυτες πράξεις τις εκαναν τουλάχιστον από αρχές Νοεμβρίου 2022 έως και αρχές Δεκεμβρίου 2022, σε βάρος ανηλίκου.

Οι βιασμοί γίνονταν στη γειτονιά που ζούσαν οι μαθητές, με χρήση αντικειμένων και οι δράστες ασκούσαν παράλληλα πολύ άγριο μπούλινγκ στο θύμα για να μη μιλήσει. Το παιδί έζησε απίστευτα μαρτύρια και κάποια στιγμή «έσπασε» και μίλησε στην οικογένειά του.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, ζυγαριά ακριβείας, νάιλον συσκευασία με 5,12 γραμμάρια κάνναβη, μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης καθώς και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με την υπόθεση.

protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ