close search results icon

Στον Αν. Υπουργό Εσωτερικών για το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών ο Λάκης Βασιλειάδης

Στον Αν. Υπουργό Εσωτερικών για το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών ο Λάκης Βασιλειάδης

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης συναντήθηκε με τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών κ. Στ. Πέτσα, στον οποίο και μετέφερε την αγωνία των μαθητών και των διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών, αναφορικά με τα σοβαρά προβλήματα στέγασης που αντιμετωπίζουν.

Πριν λίγες ημέρες οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών, συμμετέχοντας σε πανελλήνια διαμαρτυρία των μουσικών σχολείων, επέδωσαν ψήφισμα στο γραφείο του Βουλευτή στα Γιαννιτσά με το οποίο μεταξύ άλλων ζητούν άμεση επίλυση του κτηριακού ζητήματος.

Ο Λάκης Βασιλειάδης παρέδωσε το ψήφισμα στον κ. Πέτσα, εξηγώντας του πως το σχολείο λειτουργεί σε προκάτ αίθουσες και λυόμενα, καθώς και σε εξειδικευμένες αίθουσες άλλων μαθημάτων, το γυμναστήριο, ακόμα και στην αποθήκη του σχολείου. Ο Βουλευτής τόνισε πως είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο πως αυτά τα παιδιά ξεδιπλώνουν το αστείρευτο ταλέντο τους σε κάθε εκδήλωση που τα καμαρώνουμε, έχοντας προετοιμαστεί κάτω από τέτοιες ανεπίτρεπτες για τη χώρα συνθήκες.

Ο Αν. Υπουργός δεσμεύτηκε στον Βουλευτή πως το ζήτημα θα εξεταστεί στην επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής αξιολόγησης του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», θα εγκριθεί και έτσι θα διασφαλιστεί η χρηματοδότηση, ώστε να μπει σε ράγες και να επιλυθεί οριστικά.

Ο Λάκης Βασιλειάδης θα συνεχίσει να παρακολουθεί το θέμα μέχρι την τελική διευθέτηση, καθώς γνωρίζει πως οι πολίτες της Πέλλας παραμένουν δύσπιστοι σε ανακοινώσεις για θέματα που στην πράξη διαιωνίζονται για χρόνια. Γεγονός όμως είναι πως η σημερινή Κυβέρνηση έχει αποδείξει πως ξέρει να επιλύει τέτοια χρόνια προβλήματα, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Επιπλέον, με αφορμή τη συνάντηση αυτή οι δύο άνδρες συζήτησαν και σειρά θεμάτων που απασχολούν τους Δήμους και τις Τοπικές Κοινότητες της Πέλλας.

Λάκης Βασιλειάδης
Βουλευτής Πέλλας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ