close search results icon

Συνάντηση εκπροσώπων Εμπορικών Συλλόγων Πέλλας: συλλογική προσπάθεια για επίτευξη στόχων

Συνάντηση εκπροσώπων Εμπορικών Συλλόγων Πέλλας: συλλογική προσπάθεια για επίτευξη στόχων

Συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Σκύδρας είχαν οι πρόεδροι και αντιπρόεδροι των Εμπορικών Συλλόγων του Νόμου Πέλλας υπό την αιγίδα της ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κεντροδυτικής Μακεδονίας. 

Συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν από κοινού δράσεις που έχουν να κάνουν με ζητήματα που αφορούν άμεσα τους εμπόρους της Πέλλας, στοχευμένα θέματα που μέσω της ΕΣΕΕ θα προωθηθούν στους αρμόδιους φορείς των Υπουργείων. Ζητήματα που έχουν να κάνουν με την επιπλέον επιδότηση στον ενεργειακό τομέα, ρεύμα και πετρέλαιο θέρμανσης, στην κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος αλλά επιπλέον και εξειδικευμένη επιδότηση σε ανακαινίσεις καταστημάτων που αφορούν το ενεργειακό σκέλος.

Επίσης, αποφασίστηκε η από κοινού τήρηση ενός ενιαίου εορταστικού προγράμματος σε όλο τον Νομό, όσο αυτό είναι εφικτό, ενώ έγινε ανταλλαγή απόψεων για δράσεις που θα πραγματοποιηθούν το νέο έτος. 

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σκύδρας, Δημήτριος Γιαννακίδης σημείωσε: "η συνάντηση όλων των Εμπορικών Συλλόγων της Πέλλας θέλουμε να καθιερωθεί και να θεσμοθετηθεί ώστε να γίνεται κάθε τρεις μήνες. Πρέπει να καταλάβουμε ότι μόνο ενωμένοι ως Νομός μπορούμε να καταφέρουμε κάποια πράγματα. Δικαιωθήκαμε με τους αγώνες μας για την κατάργηση του δεκαημέρου και του ανοίγματος τις Κυριακές, μόνο μέσα από επιμονή και συλλογικότητα μπορούμε να καταφέρουμε αποτελέσματα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ