Στεφάνια Σουση: Απέδειξα πως ο χώρος της μόδας δεν είναι όπως τον φαντάζονται | PellaNews

Στεφάνια Σουση: Απέδειξα πως ο χώρος της μόδας δεν είναι όπως τον φαντάζονται

Σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Στέφανο Μιντζα, η Στεφάνια Σουση μιλάει για την εμπειρία της από το χώρο του μοντελινγκ, της τηλεόρασης αλλά και για τα σχέδια της.

Η Στεφάνια συγκέντρωσε πάνω της τα βλέμματα της δημοσιότητας όχι μόνο στην Πέλλα αλλά και πανελλαδικά  λόγο της συμμετοχής της στο γνωστό ριαλιτι μοντέλων του Star.

Στεφάνια, ποια ήταν η αντίδραση της οικογένειας σου, όταν τους ανακοινώσες την πρόθεση σου να συμμετάσχεις στο ριαλιτι; 

Ο χώρος της μόδας δεν ήταν αγαπητός στην οικογένεια μου. Η μόδα και γενικά ο χώρος του μοντελινγκ είναι παρεξηγημένος ειδικά στην επαρχεία. Η οικογένεια μου αλλά και οι στενοί μου συγγενείς αντέδρασαν όταν έμαθαν την πρόθεση μου να συμμετάσχω στο ριαλιτι, άλλωστε προέρχομαι από μια οικογένεια με πολλούς ιέρεις. Θα σας κάνω όμως και μια αποκάλυψη. Μόλις πήρα το δίπλωμα του αυτοκινήτου έκανα το πρώτο μου ταξίδι για το κάστινγκ του next top model. Κάτι που βγήκε σε καλό. 

Τι εμπειρίες έχεις από το ριαλιτι; 

Πρόκειται Στέφανε για μοναδική εμπειρία, γνώρισα σημαντικούς ανθρώπους που με βοήθησαν, άνθρωποι μάλιστα που είναι κορυφαίοι στο είδος τους. Η συμμετοχή σε ένα ριαλιτι είναι πολύ δύσκολη καθώς απαιτεί πολλές ώρες, δύσκολα ωράρια αλλά και μακρινά ταξίδια. Εγώ προσωπικά κρατάω τις καλύτερες εντυπώσεις από τη συμμετοχή μου. Κυρίως όμως χαίρομαι γιατί μέσα από τη συμμετοχή μου Απέδειξα ότι ο χώρος της μόδας δεν είναι όπως τον φαντάζονται στην επαρχία. Δυστυχώς υπάρχουν στερεότυπα και προκαταληψεις τα οποία και ασφαλώς δεν ισχύουν. Εγώ έχω τις καλύτερες έμπειριες και σίγουρα με βοήθησαν πάρα πολύ στην εξέλιξη μου 

Είχες επαγγελματίκες προτάσεις;

Ναι, μετά την συμμετοχή μου είχα πολλές προτάσεις από εταιρίες μοντέλων στην Αθήνα αλλά και από τηλεοπτικές εκπομπές, τις οποίες όμως αρνήθηκα γιατί ήθελα να επιστρέψω πίσω στον τόπο μου. Αυτή την περίοδο μάλιστα συνεργάζομαι με γνωστή εταιρία ένδυσης και διαφημίζω με φωτογραφίσεις τα ενδύματα της. 

Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια; 

Αυτό τον καιρό βρίσκομαι στο τελικό στάδιο για να ανοίξω την επιχείρηση μου. Ετοιμάζω μια νέα επιχείρηση στην Αριδαία, ένα κατάστημα με καλλυντικά, αρώματα και τεχνική υποστήριξη σε κομμωτήρια. Σύντομα θα ανοίξουμε και εύχομαι να πάω καλά. Παράλληλα όμως συνεργάζομαι και με την εταιρία που σας ανάφερα αλλά και σύντομα θα σας ανακοινώσω και μια νέα μου επαγγελματική δραστηριότητα. Γενικά είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να ασχολούμαι με πολλά άλλα και να τα καταφέρνω. 

Ευχαριστούμε πολύ Στεφάνια