close search results icon

ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας: Αναμονή από τα κεντρικά για ονόματα ψηφοδελτίου

"Εσείς κ. Συντονιστά της Νομαρχιακής, κ. Σγουρούδη, τι λέτε;", ρωτά η δημοφιλής στήλη της έντυπης Πέλλαnews "Χωρίς Αλκοόλ".

Στον ΣΥΡΙΖΑ της Πέλλας, υπάρχει σιγήν, γιατί (κάτι που συμβαίνει και στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ) υπάρχει αναμονή. 

Απ’ όσο είμαστε, σε θέση να γνωρίζουμε, όπως αναφέρει η στήλη "Χωρίς Αλκοόλ" στην έντυπη Πέλλαnews που κυκλοφορεί, τα κεντρικά στην Αθήνα μαζεύουν ονόματα, τα οποία φεύγουν από τη «βάση» τους, που είναι η κάθε Περιφέρεια και Νομός. 

Σύμφωνα με πηγές που είναι εγκυρότατες και επικαλείται η έντυπη στήλη της Πέλλαnews, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πέλλας έχει στείλει ονόματα, τα οποία θα είναι μεταξύ αυτών που θα γίνει επεξεργασία και θα καταλήξουν στην τελική λίστα για τις εθνικές εκλογές. 

Όσον αφορά την αυτοδιοίκηση, στον Δήμο Πέλλας για παράδειγμα, στελέχη του κόμματος βρίσκονται εντός παράταξης δημοτικής και μάλιστα με +2 «μεταγραφές» προσώπων. Οπότε λογικά, υποψήφιοι μπορεί να μην υπάρχουν, αλλά θα στηριχθούν παρατάξεις λογικά, υπό τέτοιες συνθήκες. 

Η δημοφιλής στο αναγνωστικό κοινό της Πέλλαnews στήλη "Χωρίς Αλκοόλ" μάλιστα ερωτά: "Εσείς κ. Συντονιστά της Νομαρχιακής, κ. Σγουρούδη, τι λέτε;"

Π.Ν. Παπαδόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ