close search results icon

Σύσκεψη ροδακινοπαραγωγών στη Βέροια την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου

Σύσκεψη ροδακινοπαραγωγών στη Βέροια την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου

Έκκληση προς όλους τους αγρότες απευθύνει ο Αγροτικός Σύλλογος Τυρνάβου προκειμένου να δώσουν δυναμικό παρών στη σύσκεψη που διοργανώνει ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στις 6:30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο “ΑΙΓΕΣ”.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων θα πάρουν μέρος τα Διοικητικά Συμβούλια Αγροτικών Συλλόγων και αγρότες από πέντε ροδακινοπαραγωγούς νομούς με βασικό θέμα : “Ροδάκινο, τα προβλήματα της φετινής περιόδου και οι προοπτικές του”.

Επίσης, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, θα συζητηθούν:

“… ο διπλασιασμός του κόστους παραγωγής, χαμηλές εμπορικές τιμές, άκαιρες και έντονες βροχοπτώσεις που δεν αποζημιώνονται από τον ΕΛΓΑ, βιομηχανικό ροδάκινο (προβλήματα απορρόφησης), αναδιαρθρώσεις, κινητοποιήσεις για την ανάδειξη και διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων”.

Στην συνάντηση επίσης θα συζητηθούν τα ζητήματα και των άλλων προϊόντων που αφορούν κυρίως τις συγκεκριμένες περιοχές. Στην σύσκεψη θα παρευρεθούν Αγροτικοί Σύλλογοι και αγρότες από την Ημαθία την Πέλλα την Φλώρινα την Κοζάνη και την Λάρισα.

Η προσυγκέντρωση θα γίνει στις 15:30 στην Κεντρική Πλατεία του Τυρνάβου έξω από το υποκατάστημα της τράπεζα Πειραιώς.

agro24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ