close search results icon

Τα 2+1 φιλικά του ΠΑΟΚ στην Κύπρο και τι περιμένει ο Λουτσέσκου

Οι προπονήσεις θα γίνονται σε δύο γήπεδα.

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ βρίσκονται σε δεκαήμερο διακοπών και η επιστροφή τους στην δουλειά έχει προγραμματιστεί για τις 24 Νοεμβρίου. Η ομάδα θα κάνει προπονήσεις για τρεις μέρες στην Νέα Μεσημβρία (στην Τούμπα την ίδια περίοδο θα γίνονται εργασίες τοποθέτησης ψυχρόφιλου τάπητα, όπως έχει αποκαλύψει το metrosport.gr) και στις 27 του μήνα η ομάδα θα μεταβεί στην Κύπρο, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου.

Οι προπονήσεις θα γίνονται σε δύο γήπεδα, σε σύγχρονο αθλητικό κέντρο της Λάρνακας που περιλαμβάνει, βέβαια, και ξενοδοχείο στο οποίο θα διαμένει η ομάδα και ήδη έχει γίνει προεργασία για τρία φιλικά παιχνίδια. Για την ακρίβεια τα δύο είναι κλεισμένα και το τρίτο εκκρεμεί.

Πιο αναλυτικά, το ένα θα είναι κόντρα σε κυπριακή ομάδα, το άλλο κόντρα σε ισραηλινή και μένει ένα ακόμη που θα επιλέξει ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Στον Ρουμάνο τεχνικό έχουν δοθεί συγκεκριμένες εναλλακτικές και εκείνος θα πάρει τη τελική απόφαση, με γνώμονα το τι εξυπηρετεί καλύτερα την προετοιμασία της ομάδας.

πηγή: metrosport.gr(Κώστας Πετρωτός)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ