close search results icon

Τα μετρημένα κουκιά ενόψει του Βόλου

Τα μετρημένα κουκιά ενόψει του Βόλου

Ακόμη κι αν είχε την πρόθεση φρεσκαρίσματος της 11αδας με την επιλογή πιο ξεκούραστων ποδοσφαιριστών, αυτή η δυνατότητα αφαιρέθηκε από τον Αλαν Πάρντιου καθώς ο Μπριάν Νταμπό τέθηκε οριστικά εκτός, όπως και οι Αμπουμακάρ Καμαρά, Ράφαελ Καμάτσο, Λουίς Πάλμα. Προφανώς ο Αλαν Πάρντιου είχε καταστρώσει πλάνο διαχείρισης ποδοσφαιριστών στο απαιτητικό πρόγραμμα αγώνων της ομάδας του, μόνο όμως που αυτό ήδη πετάχτηκε στα σκουπίδια. Αιτία αποτελούν οι τρεις τραυματισμοί σε διάρκεια τεσσάρων ημερών.

Κατά συνέπεια, τα κουκιά είναι μετρημένα για τον Βρετανό τεχνικό. Συνυπολογίζοντας την απουσία του Νικολά Ενκουλού δεν έχει επιλογές στο κέντρο της άμυνας κι έτσι οι Φαμπιάνο-Μπράμπετς θα πρέπει να βγάλουν τρίτο 90λεπτο σε διάστημα έξι ημερών!

Ο Μόουζες Οντουμπάτζο αγωνίστηκε ένα ημίχρονο στο τελευταίο παιχνίδι, υπάρχει όμως και η επιλογή του Σαλέμ Εμπακατά στο δεξί άκρο της άμυνας. Το ίδιο ισχύει και στο αριστερό με τους Μαζικού, Πίρσμαν.

Τα δύσκολα αρχίζουν από τη θέση «6». Δεν υπάρχει η πολυτέλεια απουσίας του Πίτερ Ετέμπο καθώς ο Σέικ Ντουκουρέ δεν είναι έτοιμος για να ξεκινήσει παιχνίδι. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Βλάντιμιρ Νταρίντα. Ο Πάρντιου προανήγγειλε προχθές ότι θα ξεκινήσει στον αγώνα ο Μάνου Γκαρθία ως τρίτος κεντρικός μέσος.

Πάμε στα άκρα. Ο Ντάνιελ Μαντσίνι δεν διανύει την καλύτερη αγωνιστική περίοδο ομοίως και ο Ματέο Γκαρσία. Αυτομάτως αυτό δίνει πιθανότητες συμμετοχής στο αρχικό σχήμα στον Χουάν Ιτούρμπε. Αντιθέτως, στην κορυφή της επίθεσης υπάρχει ως επιλογή μόνο ο Αντρε Γκρέι ο οποίος υποχρεωτικά πήρε πολλά λεπτά συμμετοχής στον αγώνα του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

πηγή metrosport 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ