close search results icon

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 13 Μαΐου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 13 Μαΐου


Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

Τα ζώδια από την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα και το marigiova.gr

Κριός 

 Οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σας και οι συνεργασίες σας στο επίκεντρο. Ο σύντροφός και η οικογένειά σας χρειάζονται την προσοχή σας το πρωί. Μετά το μεσημέρι μπορείτε να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους.

Ταύρος 

 Σήμερα μετά το μεσημέρι είναι πιο ευνοϊκά για να επικοινωνήσετε καλύτερα στον επαγγελματικό σας χώρο και να πετύχετε πιο αρμονικές σχέσεις. Θέματα της καθημερινότητας ευνοούνται, αλλά και μια φροντίδα ομορφιάς.

Δίδυμοι 

 Η Παρασκευή με τη Σελήνη στον φιλικό για εσάς Ζυγό θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να περάσετε όμορφες στιγμές με τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά σας. Δημιουργήστε, ασχοληθείτε με την τέχνη, διασκεδάστε και εκφραστείτε.

Καρκίνος 

 Για κάποιο λόγο ανησυχείτε υπερβολικά και δεν απολαμβάνετε στιγμές ηρεμίας στο σπίτι με την οικογένειά σας. Το πρωί υπάρχει μια ένταση και ένα άγχος από τον επαγγελματικό τομέα που σας πιέζει. Μετά το μεσημέρι, αφήστε στην άκρη επαγγελματικές έννοιες και προβλήματα, και μιλήστε με τους δικούς σας ανθρώπους.

Λέων 

Η επικοινωνία σε κάθε της μορφή πρωταγωνιστεί και σας βοηθά να εκφράσετε σκέψεις και συναισθήματα σε αγαπημένους ανθρώπους. Θα είστε πολύ απασχολημένοι σε διαδρομές, ταξίδια, συμφωνίες και ραντεβού. Το πρωί προσέξτε λίγο παραπάνω.

Παρθένος 

 Η μεγαλύτερη σημασία για εσάς θα είναι να νιώσετε ασφαλείς σε σημαντικές σχέσεις σας ή σε οικονομικές συνεργασίες. Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν και πιθανόν να παρασυρθείτε σε έξοδα για να ανεβάσετε την ψυχολογία σας.

Ζυγός 

 Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο τονίζει τη διπλωματία, την ομορφιά και τη γοητεία που εκπέμπετε. Οι γύρω σας σας θαυμάζουν και εσείς θέλετε να νιώσετε την αγάπη και την αναγνώριση από τον σύντροφό σας. Το πρωί προσέξτε μια ένταση με τον σύντροφο ή έναν συνεργάτη.

Σκορπιός 

 Θα σας είναι πολύ πιο εύκολο να συζητήσετε με έναν πολύ δικό σας άνθρωπο για όσα σκέφτεστε και νιώθετε. Χρειάζεστε ξεκούραση, κυρίως ψυχολογική, και θα σας κάνει καλό μια βόλτα στη φύση. Το πρωί μπορεί να φέρει ψυχολογική ένταση.

Τοξότης 

 Οι φίλοι σας, αλλά και μία ομάδα ανθρώπων με κοινά όνειρα και στόχους μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε ένα σημαντικό σχέδιο. Ο κύκλος των γνωριμιών σας μεγαλώνει και περνάτε όμορφες στιγμές με την παρέα σας. Προσοχή σε οικονομικές δοσοληψίες.

Αιγόκερως 

 Μία πρόσκληση ανοίγει τον κοινωνικό σας κύκλο και μπορείτε να προβάλετε τα χαρίσματα και τις ικανότητες σας, αλλά και να κάνετε χρήσιμες γνωριμίες.

Υδροχόος 

 Η Παρασκευή μετά το μεσημέρι είναι ιδανική μέρα για να συζητήσετε και να βρείτε την ισορροπία και την αρμονία με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Ενα ταξίδι ή μία διαδρομή ανανεώνουν τη διάθεσή σας.

Ιχθύες 

Θα είστε πιο εσωστρεφείς και πιο συναισθηματικοί. Σας απασχολούν μυστικά συναισθήματα, σκέψεις και ανασφάλειες για μία σχέση σας ή για ένα οικονομικό ζήτημα. Μετά το μεσημέρι θα είναι πιο εύκολο να βρείτε διέξοδο και λύση.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ