close search results icon

Τα ζώδια τη Δευτέρα 16 Μαΐου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα

Τα ζώδια τη Δευτέρα 16 Μαΐου


Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

Κριός

Η Πανσέληνος και η έκλειψη Σελήνης πραγματοποιούνται στον τομέα των οικονομικών σας. Ιδιαίτερη προσοχή σε συμφωνίες, υπογραφή συμβολαίων και εκκρεμότητες που θα επανέλθουν στο προσκήνιο. Οικονομικές υποθέσεις που αφορούν και σε άλλα πρόσωπα πρέπει να τις χειριστείτε δίκαια και προσεκτικά.

Ταύρος

Αν έχετε μακροχρόνια σχέση, προσέξτε πολύ. Η Πανσέληνος και η έκλειψη Σελήνης την επηρεάζουν και εσείς πιέζεστε να πάρετε οριστικές αποφάσεις, να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα της σχέσης σας ή να ελευθερωθείτε και να ζήσετε τον ξεχωριστό έρωτα που σας ταιριάζει.

Δίδυμοι

Τα θέματα στον επαγγελματικό χώρο πρωταγωνιστούν. Αποφύγετε την ένταση με τους συναδέλφους σας και τακτοποιήστε εκκρεμότητες που σας αγχώνουν. Η καθημερινότητα, η ρουτίνα και οι σχέσεις στην εργασία μπλέκονται με έναν περίεργο τρόπο και απαιτείται προσοχή.

Καρκίνος

Το καλοκαίρι πλησιάζει και οι έρωτες σας απασχολούν πολύ. Θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε προβλήματα και να «κλείσετε» ό,τι σας έχει πληγώσει. Αν έχετε κάποιο καλά κρυμμένο μυστικό, προσέξτε γιατί μπορεί να έρθει στην επιφάνεια και να ταράξει εσάς και τους γύρω σας.

Λέων

Διλήμματα και αντιθέσεις και μία ολική έκλειψη Σελήνης που αναμοχλεύει καταστάσεις ανάμεσα στο σπίτι και τις ισορροπίες στην οικογένεια και την καριέρα σας. Να θυμάστε ότι υπάρχουν στιγμές που πρέπει να διαλέξετε στρατόπεδο και να μη φέρεστε διπλωματικά.

Παρθένος

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον τομέα της επικοινωνίας, κι έτσι ξεκινά μία περίοδος που οι μικροκαβγάδες και η «ανακατωσούρα» πρωταγωνιστούν στη ζωή σας. Ολο αυτό, λοιπόν, φέρνει διλήμματα, ευκαιρίες, αλλά και φόρτιση ανάμεσα στις δικές σας αποφάσεις και ιδέες και στην κουλτούρα διαφορετικών ανθρώπων.

Ζυγός

Η ματωμένη Πανσέληνος σας προκαλεί να αναθεωρήσετε τι θεωρείτε ότι αξίζει αληθινά στη ζωή σας. Η περίοδος του «ξεδιαλέγματος» ξεκινά και πρέπει να είστε έτοιμοι για όλα: Ποιοι φίλοι αξίζουν; Είστε ευτυχισμένοι με τη σχέση σας και όσα σας προσφέρει; Παρατηρήστε την καθημερινότητα και βρείτε εσείς τη λύση.

Σκορπιός

Προσπαθήστε να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στις δικές σας επιθυμίες και των άλλων, και φροντίστε τους γονείς, το σπίτι και την οικογένειά σας. Μην ξεχνάτε, όμως, τα δικά σας θέλω και τις προτεραιότητές σας, γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θα έρθει προσωπική ισορροπία.

Τοξότης

Κρυφά συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια, όπως και ανασφάλειες και μυστικές ενέργειες. Φροντίστε την ψυχολογία σας, αλλά και θέματα υγείας, και κρατήστε ισορροπίες στις εργασιακές σχέσεις.

Αιγόκερως

Εκτακτα έξοδα σας βάζουν σε ανησυχία και σας οδηγούν σε αναπροσαρμογή του προγράμματός σας. Διαχειριστείτε σωστά έξοδα και έσοδα, όπως και οικονομικές υποθέσεις που αφορούν εσάς και τον σύντροφο ή έναν συνεργάτη σας.

Υδροχόος

Ήρθε η στιγμή να εξαργυρώσετε τη σκληρή δουλειά όλων των προηγούμενων ετών. Τα θέματα καριέρας πρωταγωνιστούν, αλλά μην ξεχνάτε ότι πρέπει πάντα να είστε προσεκτικοί με τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας.

Ιχθύες

Η Πανσέληνος και η έκλειψη Σελήνης σάς δίνουν μία δεύτερη ευκαιρία στη συντροφικότητα και σας καλούν να ανοίξετε έναν καινούργιο κύκλο γνωριμιών με άτομα από το εξωτερικό, ειδικούς ή συμβούλους, αλλά και να προσέξετε νομικές υποθέσεις ή συμφωνίες και μυστικούς εχθρούς.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ