close search results icon

Τα ζώδια την Παρασκευή 27 Μαΐου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα

Τα ζώδια την Παρασκευή 27 Μαΐου


Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

KΡΙΟΣ

Οι ιδέες σας βρίσκουν πρακτική εφαρμογή και όλοι είναι ευχαριστημένοι από την απόδοσή σας στη δουλειά. Τα οικονομικά μπαίνουν σε ανοδική πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα συμβούν μοιραία γεγονότα, που εξαρτάται από τους χειρισμούς σας αν θα αποβούν καλά ή άσχημα. Το σίγουρο είναι ότι αυτή την περίοδο θα μάθετε να αποδέχεστε τη ζωή σας όπως ακριβώς είναι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πληρότητα και ολοκλήρωση. Αυτή την εβδομάδα, είναι σαν να κλείνει ένας καρμικός κύκλος που κρατιόταν ανοιχτός εδώ και καιρό και σας προκαλούσε ανασφάλειες. Τώρα, όλα έρχονται στη θέση τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν είναι ότι είστε καβγατζήδες και δεν μπορείτε να συμφωνήσετε με άνθρωπο. Είναι ότι το αίσθημα της δικαιοσύνης μέσα σας αγανακτεί όταν βλέπετε γύρω σας την αδικία.

ΛΕΩΝ

Ήρθε η ώρα να πληρώσετε το λογαριασμό για όλα σας τα πεπραγμένα. Αν ό,τι κάνατε ως τώρα ήταν σύμφωνο με τη συμπαντική δικαιοσύνη, έχει καλώς. Αν όχι, τότε οι συνέπειες θα είναι σφοδρές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι εξελίξεις που περιμένετε στη δουλειά αργούν ακόμα. Χρησιμοποιήστε το χρόνο αναμονής εποικοδομητικά. Μάθετε καινούργια πράγματα, κάντε επαφές, επιμορφωθείτε. Οικονομική σταθερότητα.

ΖΥΓΟΣ

Αισθάνεστε ότι έχετε φτάσει στην κορυφή. Νιώθετε ότι εσείς είστε παραπάνω από τους άλλους. Αυτό είναι αλήθεια. Ξέρετε το σωστό και προσπαθείτε να το μεταδώσετε και στους άλλους. Προσοχή στις υπερβολές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με ηρεμία πνεύματος, πείρα και γνώσεις θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε στις δυσκολίες που παρουσιάζονται εμπρός σας αυτό το διάστημα. Οι γυναίκες έχουν πολύ ευεργετική επιρροή πάνω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα διπλωματικά σας χαρίσματα θα είναι αυτά που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο ως προς την επίλυση των προβλημάτων σας αυτό το διάστημα. Αποφύγετε την κατά μέτωπο προσέγγιση των δυσκολιών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα χρειαστεί να θυσιάσετε κάτι, προκειμένου να πετύχετε κάτι άλλο, και αυτό μπορεί να φέρει αναστάτωση στα προγράμματά σας. Ωστόσο, προέχει η επιτυχία, γι’ αυτό να μην παραπονιέστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα διασκεδάσετε, θα χαρείτε και θα κάνετε πράγματα που θα θυμίζουν παιδί. Ανάλαφρη η διάθεσή σας, ανάλαφρη και η συμπεριφορά σας προς τους άλλους, δίνετε και παίρνετε χαρά.

ΙΧΘΥΕΣ

Ζείτε πραγματικά σε έναν εξωπραγματικό κόσμο. Αγνοείτε, εσκεμμένα ή άθελά σας, τις πραγματικές διαστάσεις των προβλημάτων σας και αυτό μπορεί, ή μάλλον είναι σίγουρο ότι θα σας οδηγήσει σε αποτυχίες.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ