close search results icon

Τα ζώδια την Πέμπτη 26 Μαΐου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα

Τα ζώδια την Πέμπτη 26 Μαΐου


Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

ΚΡΙΟΣ

Eρχεστε ενώπιον πολύ εποικοδομητικών και κερδοφόρων συμφωνιών, αλλά και συνεργασιών με μακροπρόθεσμα οφέλη. Αν έχετε έρθει σε ρήξη με κάποιους συνεργάτες, να είστε βέβαιοι ότι θα τα ξαναβρείτε. Η τύχη σάς ευνοεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Mικρές ανατροπές στα σχέδιά σας μπορεί να σας αποσυντονίσουν, προσωρινά, ευτυχώς. Θα συμβούν αρκετές αναποδιές, που καλείστε να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία, αλλά και καθαρή σκέψη και ορθή κρίση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα υπάρξει ένα συνεργατικό επιτελείο δίπλα σας που θα σας στηρίξει ως προς την προώθηση των σχεδίων σας, η εξέλιξη των οποίων θα σας αποφέρει καλά κέρδη. Να προσέξετε, όμως, τη διαχείριση των εσόδων, γιατί ξοδεύετε ενστικτωδώς και όχι με βάση την πραγματικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Aνασυγκροτούνται οι σχέσεις που εδώ και καιρό έχουν πάρει την κατηφόρα. Η καχυποψία σας και οι φοβίες σας αρχίζουν να μειώνονται με σκοπό να εξαφανιστούν σταδιακά. Γι’ αυτό, όσοι είστε σε σταθερές σχέσεις, αρχίστε να κάνετε όνειρα.

ΛΕΩΝ

Aπαιτητικές και μονοκόμματες οι συνεργασίες, δεν σας αφήνουν ούτε περιθώρια ούτε το χώρο να αναπνεύσετε. Ωστόσο, πρέπει να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να δουλέψουν τα πράγματα υπέρ των σχεδίων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έρθουν αρκετές ευκαιρίες για δουλειά ή οτιδήποτε επιδιώκετε και το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να αξιολογήσετε τις ενδιαφέρουσες και να τις αρπάξετε πριν προλάβουν οι άλλοι. Να αποφύγετε τους διαπληκτισμούς και τις κόντρες με συντρόφους, φίλους, συνεργάτες.

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά θα δώσουν αρκετές χαρές και μεγάλη ικανοποίηση σε κάποιους από εσάς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και οι υπόλοιποι δεν θα τα πάτε καλά. Επαγγελματικές ευκαιρίες ανοίγονται για όσους αναζητούν εργασία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν είναι σενάρια αυτά που κάνετε με το μυαλό σας. Είναι διαισθήσεις, που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επαληθευτούν σε ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις σας, και δεν είναι απαραίτητα για κακό. Παρ’ όλα αυτά, το ξέρετε πια, πρέπει να δείξετε ψυχραιμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι κυρίως ασχολίες σας θα είναι με αυτά που αγαπάτε να κάνετε. Οι ομαδικές δραστηριότητες θα σας ευνοήσουν πολύ, ενώ η υγεία σας είναι εξαιρετική. Οι στόχοι σας, επαγγελματικοί, οικονομικοί, ή ακόμα και αισθηματικοί, είναι πιο κοντά από ποτέ. Να αποφύγετε να κοντραριστείτε με άτομα της οικογένειάς σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ζωτική σας ενέργεια είναι ισχυρή και υποστηρικτική προς την ψυχική σας ισορροπία, αλλά και τη φυσική σας κατάσταση. Αυτό το διάστημα θα συμβούν γεγονότα που θα σας δώσουν μαθήματα ζωής, καθώς θα έρθετε σε επαφή με το μοιραίο και το αναπόφευκτο, όχι απαραίτητα για κακό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχετε την ικανότητα, ενστικτωδώς ή όχι, να πιάνετε το σφυγμό των καταστάσεων και να ανταποκρίνεστε με τον πιο εύστοχο τρόπο. Κάποιοι από εσάς θα μπορείτε να εισχωρήσετε στα άδυτα της ψυχής των άλλων και να διαισθάνεστε τι έχουν να σας δώσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια εσωτερική σύγκρουση συντελείται μέσα σας, που όμως δεν είναι ούτε ασυνείδητη ούτε και ενστικτώδης. Σας προσδίδει αντικειμενικότητα, αλλά και αναποφασιστικότητα, που θα σταθεί η αιτία όλων των εμποδίων αυτό το διάστημα.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ