close search results icon

Τα ζώδια την Τρίτη 24 Μαΐου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα

Τα ζώδια την Τρίτη 24 Μαΐου


Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

Κριός

Αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις και κρατήστε μια σταθερή στάση σε όσα έχετε να αντιμετωπίσετε. Η ψυχραιμία ποτέ δεν έβλαψε κανέναν.

Ταύρος

Η Αφροδίτη του έρωτα, της ομορφιάς και των απολαύσεων πλησιάζει στο ζώδιο του Ταύρου και μία έντονη ερωτική περίοδος ξεκινά. Βρίσκετε ταίρι, απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας και μία νέα φάση ξεκινά.

Δίδυμοι

Ευνοείστε από φίλους και συνεργάτες, που σας βοηθούν να φτάσετε στο στόχο σας ευκολότερα. Λύστε θέματα υγείας και ψυχολογίας, είναι η κατάλληλη περίοδος χωρίς δεύτερη σκέψη.

Καρκίνος

Δεν μπορείτε να ηρεμήσετε από τις εντάσεις που υπάρχουν στη ζωή σας, όμως μετά από μία καταιγίδα βγαίνει πάντα ο ήλιος. Μείνετε ήρεμοι και όλα θα φτιάξουν με τις σωστές κινήσεις.

Λέων

Μεγαλόπνοα σχέδια και ταξίδια στο εξωτερικό, σπουδές ή νομικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν, αλλά κοντά στις 26 Μαΐου χρειάζεται προσοχή. Η κοινωνική σας ζωή και η καριέρα θα απογειωθούν.

Παρθένος

Τακτοποιήστε οικονομικές, κληρονομικές ή φορολογικές εκκρεμότητες και αποφύγετε διαμάχες. Εως τις 22 Ιουνίου ευνοούνται ταξίδια, νομικές υποθέσεις και πολλοί θα έχετε μία δεύτερη ευκαιρία.

Ζυγός

Από αύριο θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ο Αρης προκαλεί αναταραχή σε μια μακροχρόνια σχέση ή συνεργασία, κυρίως για τους Ζυγούς του Σεπτεμβρίου.

Σκορπιός

Εκτονώστε το άγχος, την πίεση και τα νεύρα σας σε πράγματα που σας κάνουν χαρούμενους, όπως στο γυμναστήριο. Αποβάλλετε με κάθε τρόπο την άσχημη ψυχολογία και τη φόρτιση.

Τοξότης

Πρέπει να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις, στα σπορ, σε οτιδήποτε κάνετε. Για λίγο καιρό ακόμη πρέπει να φυλάγεστε από τις κακοτοπιές που σας περιμένουν. Αλλωστε, τίποτα δεν κρατά για πάντα.

Αιγόκερως

Προσέξτε θέματα στο σπίτι και στην οικογένεια και μία ένταση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που φέρνει τα πάνω κάτω. Αν και δεν αγαπάτε τις αλλαγές, μήπως ήρθε η στιγμή να τις τολμήσετε;

Υδροχόος

Θέματα με την οικογένεια σας χτυπούν την πόρτα και για μία ακόμη φορά πρέπει να δώσετε τη λύση και να φανείτε ισορροπιστές. Αποβάλλετε το άγχος και την πίεση, και δείτε τη θετική πλευρά του νομίσματος.

Ιχθύες

Πλησιάζει ολοένα και περισσότερο η εποχή που θα χαλαρώσετε και θα αφήσετε τα προβλήματα στην άκρη. Μέχρι τότε, πάρτε βαθιά ανάσα και δώστε τις λύσεις που χρειάζεστε.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ