close search results icon

Τέξας- Νεκρός από ανακοπή ο σύζυγος δασκάλας που δολοφονήθηκε -«Πέθανε από ραγισμένη καρδιά»

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 24 χρόνια και είχε 4 παιδιά

Τέξας- Νεκρός από ανακοπή ο σύζυγος δασκάλας που δολοφονήθηκε  -«Πέθανε από ραγισμένη καρδιά»

Το «ντόμινο» τραγωδίας που προξένησε το μακελειό στο Τέξας δεν έχει τέλος, καθώς ο σύζυγός μίας εκ των δολοφονημένων δασκάλων πέθανε από ανακοπή καρδιάς.

Συγγενείς των νεκρών συντρόφων αποκάλυψαν ότι ο Τζο Γκαρσία, ο άντρας της άτυχης Ιρμα, που έπεσε νεκρή από τις σφαίρες του 18χρονου μακελάρη στο σχολείο του Ουβάλντε, δεν άντεξε την απώλεια, καθώς τον πρόδωσε η καρδιά του και άφησε την τελευταία του πνοή, την Πέμπτη

Η Ντέμπρα Όστιν, ξαδέρφη της Ιρμα, μέσω μίας σελίδας δωρεών (GoFundMe) που δημιουργήθηκε μετά τη δολοφονία της άτυχης δασκάλας για να ενισχυθεί οικονομικά η οικογένεια, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πιστεύω πραγματικά ότι ο Τζο πέθανε από ραγισμένη καρδιά και το να χάσει τον έρωτα της ζωής του για περισσότερα από 30 χρόνια ήταν υπερβολικό για να το αντέξει».

Ο Τζο Γκαρσία έκανε προετοιμασίες για την κηδεία της γυναίκας με την οποία ήταν μαζί από μαθητές γυμνασίου και ήταν σύζυγός του επί 24 χρόνια όταν κατέρρευσε εξαιτίας καρδιακής προσβολής και πέθανε χθες, εξήγησαν άλλοι συγγενείς στην εφημερίδα «New York Times».

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 24 χρόνια και είχε 4 παιδιά.

Οι επιζώντες από τον πυροβολισμό είπαν πώς η Ίρμα και η συνάδελφος της δασκάλα Εύα Μιρέλες, πέθαναν προστατεύοντας τους μαθητές από τις σφαίρες του ένοπλου.

«Πέθανε με τα παιδιά στην αγκαλιά της προσπαθώντας να τα προστατεύσει», έγραψε στο Twitter ο ανιψιός του Γκαρσία Τζον Μαρτίνεθ. «Δεν ήταν μόνο μαθητές της, ήταν παιδιά της...».

iefimerida.gr

Ιρμα και Τζο Γκαρσία / Photo: GoFundMe

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ