close search results icon

Θεσσαλονίκη-Παράσυρση 21χρονης: «Δεν έχεις μετανιώσει όταν έχεις εξαφανίσει στοιχεία»

Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας. 

Παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας θα δηλώσει την επόμενη εβδομάδα ενώπιον της ανακρίτριας η οικογένεια της 21χρονης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το βράδυ της Δευτέρας, στο ύψος της Καμάρας, στη Θεσσαλονίκη, με τον δικηγόρο Νικόλαο Ρουσσόπουλο να χαρακτηρίζει ως «προκλητικότατες» τις δηλώσεις του 26χρονου οδηγού.

«Η οικογένεια θα ασκήσει τα δικαιώματά της ούτως ώστε να μπορέσει να λάβει και αντίγραφα της δικογραφίας και να έχει τη δυνατότητα να παρέμβει στην όλη διαδικασία» ανέφερε στο ThessToday.gr ο δικηγόρος Νικόλαος Ρουσσόπουλος, με τον ίδιο να επισημαίνει ότι «οι δηλώσεις του κατηγορούμενου όσον αφορά το πώς έγινε το συμβάν ήταν προκλητικότητες. Δεν μπορείς να ρίχνεις το σφάλμα στο θύμα, ότι αν πέρναγε από διάβαση δεν θα είχε συμβεί το ατύχημα».

Ο ίδιος χαρακτήρισε και ως «τραγικές» τις δηλώσεις του, σημειώνοντας ότι «τα “έχω μετανιώσει και θέλω να συναντήσω την οικογένεια” θεωρώ ότι είναι προφάσεις εν αμαρτίαις. Όλες αυτές οι δηλώσεις γίνονται προκειμένου να διευκολύνει την ποινική του αντιμετώπιση, γιατί ο συγκεκριμένος έκανε ό,τι ήταν δυνατό να πράξει προκειμένου να αποφύγει την ταυτοποίηση. Όταν εξαφανίζεις τα στοιχεία τα οποία σε μπλέκουν σίγουρα δεν έχεις μετανιώσει αυτό το οποίο έχεις κάνει», υποστήριξε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Χαροπαλεύει η 21χρονη – Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η οικογένεια

Με την κοπέλα να δίνει πραγματική μάχη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο «Παπαγεωργίου» για να κρατηθεί στη ζωή, ο κ. Ρουσσόπουλος εξηγεί ότι η οικογένεια βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Η οικογένεια είναι σε μια κατάσταση που πραγματικά καμία οικογένεια να μη βρεθεί σε αυτή τη θέση. Είναι μια διαδικασία με την οποία λεπτό το λεπτό περιμένει να δει τι θα γίνει με το παιδί και βεβαίως, ευελπιστεί σε ένα θαύμα», ανέφερε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι «σε αυτή τη φάση με την ποινική δικογραφία που μας αφορά, περιμένουμε από τη δικαιοσύνη να πράξει ως είθισται με τον ανάλογο τρόπο».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ