Το ξεχωριστό ρεκόρ του Λάζαρου
Το γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στη νίκη 2-0 επί της Καλαμάτας για το Κύπελλο Ελλάδας, ήταν ένα ευχάριστο γεγονός για τον ίδιο, αλλά και την ομάδα του Ολυμπιακού. Επέστρεψε μετά από δέκα μήνες στα γήπεδα, μαζί και στα γκολ, με τον Έλληνα άσο να μην κρύβει την ικανοποίησή του γι’ αυτό. Ήταν, όμως και ένα ξεχωριστό γκολ για τον Λάζαρο αυτό στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα.
Όπως είναι γνωστό, πρόκειται για τον μοναδικό ποδοσφαιριστή που έχει φορέσει τη φανέλα Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ. Εδώ, είναι το… εύκολο. Το δύσκολο είναι το παζλ που ολοκληρώθηκε στην Καλαμάτα. Με αυτό του το γκολ, ο 33χρονος ποδοσφαιριστής έχει καταφέρει να σκοράρει σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και στην Ευρώπη, με όλες τις παραπάνω ομάδες!
ADVERTISING
Του έλειπε ένα γκολ στο Κύπελλο με τον Ολυμπιακό και το σημείωσε στην Καλαμάτα. Αυτό, ήταν το δέκατό του με την ερυθρόλευκη φανέλα, καθώς πέρσι είχε τέσσερα στο πρωτάθλημα και πέντε στην Ευρώπη.
Αναλυτικά, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έχει πετύχει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ 8 γκολ στο πρωτάθλημα, 1 στο Κύπελλο και 1 στην Ευρώπη. Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σκόραρε 15 γκολ στο πρωτάθλημα, 7 στο Κύπελλο και 3 στην Ευρώπη. Με την ΑΕΚ βρήκε δίχτυα 12 φορές στο πρωτάθλημα, 9 στο Κύπελλο και 3 στην Ευρώπη και τέλος με τον Ολυμπιακό τα τέρματά του είναι μέχρι στιγμής 4 στο πρωτάθλημα, 1 στο Κύπελλο και 5 στην Ευρώπη.
πηγή: sport24
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Στη Σκύδρα οι αγρότες - Κατέκλυσαν την πόλη με κατεύθυνση το Τελωνείο
07 Δεκεμβρίου 2025 -
Στο πλευρό των αγροτών ο Αντώνης Σαμαράς – Σκληρή κριτική προς την κυβέρνηση
07 Δεκεμβρίου 2025