Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας | PellaNews

Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας

Το Κέντρο Υγείας Αριδαίας επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας συνοδευόμενος από τους κ.κ Γιαντση και Χατζηγιάννιδη. 

Ο Χρήστος Μπατσης άκουσε με ενδιαφέρον τα προβληματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας Αριδαίας από την Διευθύντρια, μιας και το Κέντρο Υγείας Αριδαίας αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τόσο σε εξοπλισμό όσο και σε υλικές υποδομές. 

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του έδωσε άμεσα πρακτικές λύσεις, Σύντομα μάλιστα θα αρχίσουν και οι απαιτούμενες εργασίες ενώ παράλληλα ο Δήμαρχος Αλμωπίας θα προβεί και στην αναβάθμιση ασθενοφόρου. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως το Κέντρο Υγείας έχει σοβαρές ελλείψεις σε ιατρικό εξοπλισμό.

Ο Δήμαρχος ζήτησε αναλυτική καταγραφή των αναγκών του Κέντρου Υγείας και θα προβεί  άμεσα στην επίλυση των ζητημάτων. 

'Ο, τι μπορούμε να πετύχουμε θα πετύχουμε, είμαστε δίπλα σας" ανέφερε ο Δήμαρχος.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι φιάλες οξυγόνου που ανακοινώθηκαν από τον προηγούμενο πρόεδρο των Λουτρών δεν έχουν παραδοθεί ακόμη, αν και παρουσιάστηκαν προεκλογικά. Για το λόγο αυτό ο Δήμαρχος και ως πρόεδρος των Λουτρών δεσμεύτηκε ότι θα λύσει και αυτό το θέμα.

Ακόμη συζητήθηκε και το θέμα ενίσχυσης του Κέντρου Υγείας με προσωπικό. Και στο θέμα αυτό ο Χρήστος Μπατσης δεσμεύτηκε ότι θα φροντίσει και για την επίλυση αυτού του θέματος. 

Τέλος ο Χρήστος Μπατσης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς πολίτες που έσπευσαν να συνομιλήσουν με τον Δήμαρχο Αλμωπίας.