Νέα εποχή για την ΔΕΥΑ Αλμωπίας | PellaNews

Νέα εποχή για την ΔΕΥΑ Αλμωπίας

Γυρίζει σελίδα η ΔΕΥΑ Αλμωπία, αφού πριν από λίγη ώρα έγινε η τελετή παράδοσης-παραλαβής της Δημοτικής επιχείρησης. 

Ο Νίκος Παρούτογλου αναμένεται να αναλάβει επίσημα από την Παρασκευή τα νέα του καθήκοντα ως πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλμωπίας. Ωστόσο και σήμερα μετά την τελετή, έμεινε στο γραφείο του προκειμένου να ενημερωθεί διεξοδικά για όλα τα θέματα που αφορούν την επιχείρηση αλλά και να συνομιλήσει με το προσωπικό.

Άμεση προτεραιότητα του νέου προέδρου είναι η αξιολόγηση των οικονομικών στοιχείων της επιχείρησης τόσο για τις ανείσπρακτες οφειλές προς την ΔΕΥΑ όσο και για τις οφειλές της επιχείρησης προς τρίτους. Παράλληλα ο Νίκος Παρούτογλου τις επόμενες ημέρες θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με όλους τους προέδρους και τα τοπικά συμβούλια της Αλμωπίας προκειμένου να σχηματίσει σαφή εικόνα για τα προβλήματα αλλά και για τα έργα που απαιτούνται να προχωρήσουν. 

Σε χθεσινή ανακοίνωση, ο Νίκος Παρούτογλου σχολίασε και τη συνεργασία του με τον Χρήστο Μπάτση. Ο επικεφαλής του συνδυασμού Η Αλμωπία ψηλά έκανε λόγο για συγκλίσεις αλλά και για ώριμο πολιτικό διάλογο που επέφερε συμφωνίες πάνω σε κεντρικούς άξονες των προγραμμάτων τους. 

Τέλος το προσεχές διάστημα ο νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑ θα δώσει συνέντευξη Τύπου προκειμένου να θέσει τους στόχους της επιχείρησης, να παρουσιάσει το σχέδιο οικονομικής διάσωσης της αλλά και να απαντήσει στα ερωτήματα. Στόχος του Νίκου Παρούτογλου είναι άλλωστε να παρουσιάσει αποτέλεσμα, όπως είχε πράξει και στην προηγούμενη θητεία του, όταν και κατέστησε τη ΔΕΥΑ μια βιώσιμη επιχείρηση.  

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως τα προβλήματα ύδρευσης είναι πάρα πολλά τόσο στην πόλη της Αριδαίας όσο και στα χωρία, όπου υπάρχουν απαρχαιωμένα δίκτυα. Ασφαλώς και ο νέος πρόεδρος δεν θα απολογηθεί για προβλήματα και ανεπάρκειες της προηγούμενης διοίκησης αλλά θα φροντίσει για την επίλυση τους