Οικονομική επιτροπή Δήμου Αλμωπίας: τα πάντα στο φως!! | PellaNews

Οικονομική επιτροπή Δήμου Αλμωπίας: τα πάντα στο φως!!

Τα πάντα στο φως θέλει να φέρει ο Χρήστος Μπάτσης και οι συνεργάτες του αναφορικά με την οικονομική διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Αλμωπίας, όχι μόνο της απερχόμενης Δημοτικής αρχής αλλά και των προηγούμενων ετών, τόσο του πρώην Δήμου Αριδαίας όσο και του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου. 
Σήμερα κατά τη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής τέθηκε το θέμα της δικαστικής παράστασης του Δήμου Αλμωπίας για τα εικονικά έργα του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου.

Συζητήθηκε λοιπόν ένα μείζων θέμα που έχει προκαλέσει μεγάλη οικονομική ζημιά στο Δήμο. Το θέμα αυτό δεν είναι άλλο από  τα «εικονικά» έργα του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου. Αίσθηση προκάλεσε μάλιστα το γεγονός ότι ο Σάκης Χατζηδημητρίου ζήτησε να ελεγχθούν αλλά και να σκαφτούν  τα έργα της τότε δημοτικής αρχής παρά το γεγονός πως η σύζυγος του πρώην Δημάρχου Εξαπλατάνου είναι εκλεγμένη με τον συνδυασμό του αλλά και ένα από τα βασικά στελέχη της δημοτικής του παράταξης. 

Το σίγουρο είναι πως προκύπτει νέο πολιτικό θέμα στο Δήμο Αλμωπίας, μιας και η πολιτική που χαράσσει ο Δήμαρχος Αλμωπίας βρίσκει συμμάχους