Το χρονικό αναβολής της συναυλίας του Μαζωνάκη | PellaNews

Το χρονικό αναβολής της συναυλίας του Μαζωνάκη

Εκπρόσωποι του Αλμωπού Αριδαίας αλλά και του Συλλόγου Νέων Εξαπλατάνου βρέθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας, με κύριο αίτημα να μην παραχωρηθεί το Δημοτικό Στάδιο της πόλης για την συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη, η οποία ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο.

Αρχικά οι εκπρόσωποι του Συλλόγου νέων Εξαπλατάνου τόνισαν πως ο Σύλλογος τους ούτε ζήτησε το Δημοτικό Στάδιο αλλά και ούτε διοργάνωνει συναυλία, καθώς ο πρόεδρος του Συλλόγου λειτούργησε αυθαίρετα και χωρίς να έρθει σε συμφωνία μαζί τους. Επομένως όπως τόνισαν και οι ίδιοι - ο εν λόγω κύριος- εκπροσωπεί τον εαυτό του και όχι το Σύλλογο, ζητώντας την μη παραχώρηση του γηπέδου αλλά και την αλλαγή της αφίσας.

Από την πλευρά της η διοίκηση του Αλμωπού στάθηκε στο γεγονός πως ο κύριος και η εταιρία που προτίθεται να διοργάνωσουν την συναυλία δεν θα τιρήσουν όσα είχαν συμφωνήσει για τη διασφάλυση και προστασία του αγωνιστικού χώρου. Μάλιστα στάθηκαν στο γεγονός πως οι ίδιοι έχουν δαπανήσει μεγάλα ποσά για τη φροντίδα του χλωοτάπητα αλλά και πως σε μικρό διάστημα ο Αλμωπός ξεκινάει προετοιμασία, επομένως είναι άδικο να τεθεί σε κίνδυνο η επένδυση τους. Ενδεικτικά ο πρόερδος της ομάδος της Αριδαίας ζήτησε να μεταφερθεί η συναυλία σε άλλο χώρο, με τον Δήμαρχο να προτείνει τη Λουτρόπολη.

 

 

Τέλος τον λόγο πήρε ο κος Τσιμτσιρίδης, ο οποίος ζήτησε από το σώμα να μην παραχωρηθεί το γήπεδο του Αλμωπού αλλά και κανένα άλλο γήπεδο ομάδος που αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία. Η πρόταση του αντιδημάρχου Οικονομικών έγινε ομόφωνα δεκτή. 

Πλέον λοιπόν εάν ο διοργανωτής της συναυλίας θελήσει να γίνει η συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη πρέπει να υποβάλει αίτημα στο Δήμο για το χώρο της Λουτρόπολης, ο οποίος είναι ο μόνος διαθέσιμος για να φιλοξενήσει το μεγάλο event.