Χωρίς υποψήφιο πρόεδρο η ΔΗΜ ΤΟ Αλμωπίας | PellaNews

Χωρίς υποψήφιο πρόεδρο η ΔΗΜ ΤΟ Αλμωπίας

Όχι μόνο χωρίς γραφεία αλλά και χωρίς υποψήφιο πρόεδρο για τις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας θα είναι η ΔΗΜ ΤΟ Αλμωπίας. 

Το απόγευμα της Παρασκευής έληξε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ με την ΔΗΜ ΤΟ Αλμωπίας να μην έχει καμία υποψηφιότητα. Το γεγονός αυτό πρέπει να προβληματίσει έντονα το κυβερνών κόμμα διότι παρά τα υψηλά ποσοστά που έλαβε στις προηγούμενες εκλογές δεν ενδιαφέρθηκε ούτε ένας για την προεδρία της τοπικής οργάνωσης στην Αλμωπία.

Αποχώρησε με το κεφάλι ψηλά και ως κύριος  

  

Ο Γιώργος Τζάτσης παρόλο που κρίνεται ως ένας επιτυχημένος πρόεδρος  αλλά και ενωτικός καθώς επί της προεδρίας του η Νεά Δημοκρατία όχι μόνο απέκτησε γραφεία στον κεντρικό πεζόδρομο της Αριδαίας αλλά και διοργανώθηκαν αρκετές σημαντικές εκδηλώσεις με επίσημους καλεσμένους βουλευτές αλλά και μέλη της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο Γιώργος Τζάτσης προσπάθησε να δώσει στην ΔΗΜ ΤΟ Αλμωπίας εξωστρέφεια ορίζοντας πολλά ex offisio μέλη ενώ έλαβε και σημαντικές πρωτοβουλίες όπως η στήριξη του Κέντρου Υγείας Αρίδαιας.

Ο απερχόμενος πρόεδρος λοιπόν λόγω  επαγγελματικών υποχρεώσεων και δείχνοντας αίσθημα ευθύνης  ενημέρωσε έγκαιρα τα μέλη του κόμματος πως δεν επιθυμεί να είναι εκ νέου υποψήιος ανοίγοντας τον δρόμο προς τους υποψήφιους που δυστυχώς όπως αποδείχτηκε και το βράδυ της Παρασκευής δεν υπήρχαν.  

Το σίγουρο είναι πως ο Γιώργος Τζάτσης αποχωρεί με το κεφάλι ψηλά αφήνοντας πίσω του σημαντικό κενό το οποίο θα κληθεί να καλύψει η πολιτική επιτροπή του κόμματος με την τοποθέτηση κάποιου στελέχους.