Έλυσε το θέμα ποτίσματος του γηπέδου της Έδεσσας και έδωσε και αίμα | PellaNews

Έλυσε το θέμα ποτίσματος του γηπέδου της Έδεσσας και έδωσε και αίμα

Ο λόγος για τον Αντιδήμαρχο Έδεσσας Αλέξανδρο Πασχάλη που είναι ιδιαίτερα δραστήριος και κατάφερε να φέρει εις πέρας την επίλυση με το πρόβλημα ποτίσματος του κεντρικού γηπέδου της Έδεσσας αλλά και να δώσει αίμα. 

Από την πρώτη μέρα που έκλεισαν οι αθλητικές εγκαταστάσεις ο αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Πασχάλης έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιο που είχε εκπονήσει για την επίλυση του προβλήματος με το πότισμα του κεντρικού γηπέδου της Έδεσσας. Υπενθυμίζουμε ότι το καλοκαίρι κατάφερε να επιλύσει και το αντίστοιχο πρόβλημα στο γήπεδο στο Πασά Τσαϊρ όπου τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων είναι εμφανή και αναγνωρίστηκαν από τους χρήστες. 

Μάλιστα έχει το θάρρος να αναγνωρίζει δημόσια ότι υπάρχουν προβλήματα και να ζητάει την υποστήριξη των χρηστών για την επίλυσή τους όπου και τους ευχαριστεί σε κάθε ευκαιρία. 

Πέραν όμως των καθηκόντων του συνδράμει και προάγει ανθρώπινες αξίες και αλληλεγγύη, δίνοντας αίμα. Μάλιστα μετά την πρωτοβουλία του να επικοινωνήσει με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Έδεσσας  εξέφρασε την επιθυμία του Δήμου να παραχωρηθεί ασφαλής χώρος για αιμοδοσία, ώστε να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες του Νοσοκομείου.