Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πέλλας:Εκδήλωση βράβευσης για τα παιδιά των Αστυνομικών που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης | PellaNews

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πέλλας:Εκδήλωση βράβευσης για τα παιδιά των Αστυνομικών που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πέλλας το Σάββατο το πρωί 28-9-2019 στο Μέγαρο της  Διεύθυνσης Αστυνομίας  Πέλλας στην Έδεσσα διοργάνωσε εκδήλωση βράβευσης για τα παιδιά των Αστυνομικών της Πέλλας που πέτυχαν την εισαγωγή τους  στα ιδρύματα της τριτοβάθμιας,  αναγνωρίζοντας την προσπάθεια και τις θυσίες για την επίτευξη του σκοπού τους.

Συνολικά βραβεύτηκαν 25 παιδιά και σε κάθε παιδί δόθηκε χρηματικό βοήθημα 150 ευρώ .

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν και 3 Αστυνομικοί για την προσφορά τους στην ΕΛ.ΑΣ τόσο σε υπηρεσιακό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Στην σύντομη ομιλία του ο  Πρόεδρος της Ένωσης Τσαβδαρίδης  Κων/νος συνεχάρη τα παιδιά και ευχήθηκε να έχουν πάντα επιτυχίες στην ζωή τους. Επίσης δήλωσε υπερήφανος για τους γονείς Αστυνομικούς οι οποίοι στήριξαν τα παιδιά τους σε αυτή την δύσκολη και ψυχοφθόρα διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων και προέτρεψε τα παιδιά να μην σταματήσουν σε αυτήν την επιτυχία τους  αλλά να εξελίσσονται γιατί η εξέλιξη είναι το συστατικό του ίδιου του σύμπαντος  .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απένειμαν βραβεία οι βουλευτές Πέλλας Γ. Καρασμάνης, Δ. Σταμενίτης και Β. Βασιλειάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ι. Τζαμτζής, οι Δήμαρχοι Έδεσσας και Σκύδρας Δ. Γιάννου και Κ. Ιγνατιάδου και ο Διευθυντής Αστυνομίας Πέλλας Π. Περδικάτσης. 

Επίσης την εκδήλωση χαιρέτησαν , με ηλεκτρονικό μήνυμα ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ  και ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος οι οποίοι δεν παρευρέθησαν λόγω ανειλημμένων υπηρεσιακών υποχρεώσεων.

Ευχόμαστε στα παιδιά ότι καλύτερο στην ζωή τους και στους γονείς τους καλή δύναμη .

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πέλλας θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα τα μέλη της και τις οικογένειές τους.

 

                                    ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                

             Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο      ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

   ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ Κωνσταντίνος                          ΟΥΡΤΖΑΝΗΣ Θεόδωρος