Γιαννιτσά αγιασμός: Ο Γενικός Γραμματέας του Υπ. Παιδείας στο 5ο/10ο δημοτικά σχολεία(φώτος, video) | PellaNews

Γιαννιτσά αγιασμός: Ο Γενικός Γραμματέας του Υπ. Παιδείας στο 5ο/10ο δημοτικά σχολεία(φώτος, video)

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Με την παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας Αλέξανδρου Κόπτση (που αποδέχτηκε την πρόσκληση από πλευράς του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας Νίκου Αγγελίδη), πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στον αύλειο χώρο των 5ου και 10ου Δημοτικών Σχολείων, καθώς και του ΕΕΕΚ των Γιαννιτσών.

Με επικεφαλής της τελετής τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας, στον αγιασμό το παρών έδωσαν ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής, ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, εκ της δημοτικής αρχής οι κ.κ. Αθ. Επιτροπάκης(Πρόεδρος ΔΗΚΕΠΑΠ), Πέτρος Σεραΐδης(Πρόεδρος Δημοτικής Σχολικής Επιτροπής), Γιώργος Τόσιος(Πρόεδρος ΔΕΥΑΠ), ενώ υπήρχαν εκπρόσωποι από τον όλο τον εκπαιδευτικό κόσμο της γεωγραφικής ενότητας Κεντρικής Μακεδονίας. 

Ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ.
Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας Θωμάς Μπαχαράκης, ο οποίος απύθυνε και χαιρετισμό.
Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας Νίκος Αγγελίδης, ο Πρόεδρος της Β' ΕΛΜΕ Γιάννης Σουκιούρογλου και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιαννιτσών Ηλίας Διαμαντόπουλος.

Χαιρετισμό προς γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές απηύθυναν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, ο Δήμαρχος Δήμου Πέλλας και ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Δείτε τι ανέφεραν, καθώς ο Δήμαρχος κ. Στάμκος και ο Περιφερειακός Διευθυντής κ. Μπαχαράκης, τόνισαν τη συνέχιση της βοήθειας που υπάρχει από πλευράς ενεργειών του Υπουργείου Παιδείας, όσον αφορά την κατασκευή/στέγαση του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών, καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου.