Γιαννιτσά: Α, ρε Τριαντάφυλλε...- "Βούλιαξε" το διαδίκτυο από μηνύματα! | PellaNews

Γιαννιτσά: Α, ρε Τριαντάφυλλε...- "Βούλιαξε" το διαδίκτυο από μηνύματα!

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

"Δεν πείραξε ποτέ κανέναν. Ψυχή από τις λίγες, αυθόρμητος, γνήσιος", είναι μερικές από τις φράσεις που θα άκουγε κανείς αν έκανε μια βόλτα από την πόλη των Γιαννιτσών, όπου σε κάθε σημείο υπήρχε κόσμος που αναφερόταν στον θάνατο του Τριαντάφυλλου Μαϊλιάνη, του αγαπητού "Ντάφυ", όπως τον ήξεραν φίλοι και γνωστοί.

Για όλους είχε μόνο χαμόγελο, ενώ ακόμη και σε μια σοβαρή συζήτηση κρατούσε έναν εύθυμο τόνο. Σου έφτιαχνε ψυχολογία σαν παρουσία. 

Όπως αυτό που βλέπετε, υπήρξαν δεκάδες ευχές και συνεχίζουν να αναρτώνται στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Κατά τη διάρκεια του lockdown είχε κάνει και ζωντανό πρόγραμμα διαδικτυακά με ελληνικές και ξένες μουσικές, φωνάζοντας τη ζωντάνια του, "είμαι εδώ και έχω το ίδιο κέφι"!

Δείτε μερικά σημεία της θλίψης που σκόρπισε:

«Δεν σε ξέραμε πολύ, όμως όταν σε γνώριζε κανείς δεν αργούσε να σε βάλει στην καρδιά του... Μας δέσανε ιερά δεσμά, η αγάπη μας για τους καλύτερους μας φίλους...

Γτ ρε Τριαντάφυλλακι μας άφησες νωρίς; Είχαμε πολλά να ζήσουμε ακόμα παρεούλα...Δεν θα σου πούμε αντίο ... μόνο ότι θα ξαναβρεθούμε....»

***

«καλό ταξίδι αδελφέ!!

Φώναζε μαζί μας από εκεί πάνω μάγκα μου δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ»

***

«Καλό παράδεισο να έχεις ντάφη μας. Τα λόγια είναι περιττά ο θεός να ανάπαυση την ψυχή σου. Ήσουν άρχοντας και προπάντων καλός αδερφικός φίλος!!»

***

«Μουδιάσαμε στο άκουσμα...Καλό ταξίδι φίλε μας Triantafyllos Mailianis ... δεν υπάρχουν λόγια σε τέτοιες στιγμές...καλό κουράγιο στην οικογένεια...».

 

Γνωστός για τα ασπρόμαυρα συναισθήματα του για τον ΠΑΟΚ, οι οπαδοί του Δικεφάλου δεν δίστασαν να τον τοποθετήσουν στο "πάνθεον" των "αδικοχαμένων παιδιών".

Αυτά ήταν μερικά δείγματα για το τι άνθρωπος ήταν. Νέος και ωραίος που λέμε, με καρδιά μικρού παιδιού τις περισσότερες φορές. 

Έμελλε να γίνει το κακό "τσαφ", έμελλε να ταράξει τα λιμνάζοντας ύδατα της περιοχής και την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου. 

Είμαι σίγουρος, ότι αν δει την Παναγιά, μέρες που είναι, θα Της σκάσει ένα πλατύ χαμόγελο. Και ίσως της πει "να είναι όλοι καλά 'κει κάτω και ο ΠΑΟΚ να πάρει πρωτάθλημα..."!

Αντίο φίλε μας και καλέ γνωστέ όλων όλων σε ήξεραν...Αντίο...