Γιαννιτσά: Βρήκαν τα πρακτορεία ΟΠΑΠ και βαράνε θρασύτατα ληστές!-Νέο κρούσμα με λεία 4.000 ευρώ | PellaNews

Γιαννιτσά: Βρήκαν τα πρακτορεία ΟΠΑΠ και βαράνε θρασύτατα ληστές!-Νέο κρούσμα με λεία 4.000 ευρώ

Φαίνεται ότι τα έχουν βάλει στο μάτι, ως υποψήφια θύματα, αμείλικτα κακοποιά στοιχεία, για να τα ξαφρίζουν. Έχουν γίνει εύκολη λεία καθώς φαίνεται τα τελευταία χρόνια. Όπως συμβαίνει σε ουκ ολίγα μέρη της Ελλάδας άλλο ένα χτύπημα απο ληστές ήρθε σε Πρακτορείο ΟΠΑΠ, πάλι στα Γιαννιτσά(που έχουν "παράδοση" στο "είδος"), επί της οδού Οπροπούλου, πολύ κοντά στο 1ο Γυμνάσιο/Λύκειο Γιαννιτσών. 

Έτσι, χθες το βράδυ, με τη γνωστή θρασύτητα που τους χαρακτηρίζει μονίμως πια, κακοποιοί εισέβαλαν στο Πρακτορείο ΟΠΑΠ, όπου με την απειλή όπλων άρπαξαν 4.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα επ' αυτού και μέχρι στιγμής είναι άγνωστο εάν θα έχει στη διάθεση της ή αυτά που έχει στη διάθεση της ως στοιχεία επαρκούν για να βρεθούν οι δράστες. Πάντως, σε προηγούμενα περιστατικά βρέθηκε άκρη τόσο με τους δράστες όσο και με τα κλοπιμαία, κάτι που γεννά ελπίδες για κάποιο θετικό αποτέλεσμα. 

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα πάντως, οι δράστες ήταν "προσεκτικοί" στις κινήσεις τους, οπότε ο βαθμός δυσκολίας της υπόθεσης ανεβαίνει...