Γιαννιτσά Ελευθώ: Απεβίωσε ο γνωστός γυναικολόγος Γιάννης Βουτσάς! | PellaNews

Γιαννιτσά Ελευθώ: Απεβίωσε ο γνωστός γυναικολόγος Γιάννης Βουτσάς!

φώτο από World Orgs.

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Πριν καλά καλά στεγνώσει η μελάνη από την αναγραφή συνεχώς θανάτων στα Γιαννιτσά, ήρθε να προστεθεί άλλος ένας, κι αυτός ομοίως ηχηρός με τους προηγούμενους με άλλο όμως βεληνεκές! 

Ο άνθρωπος που συνέβαλε στο να έρθουν στον κόσμο χιλιάδες παιδιά των Γιαννιτσών, της Πέλλας αλλα και όχι μόνο, ένας εξαίρετος ιατρος που χαίρει βαθιάς εκτίμησης, ο Γιάννης Βουτσάς, δεν είναι πια ανάμεσα μας.

Άφησε την τελευταία του πνοή σε προσπάθεια επαναφοράς του, όταν αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας τη στιγμή που βρισκόταν σπίτι του. 

Εκ πρώτης επανήλθε, αλλά όπως αναφέρουν πληροφορίες, η δεύτερη φορά ήταν καθοριστική, όπου παρά τις προσπάθειες που έγιναν εντός ασθενοφόρου, δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή.  Ο γνωστός ιατρός ήταν σε ηλικία άνω των 70 ετών και συνέχιζε τη επαγγελματική του δράση με την ίδια επιτυχία, διατηρώντας την εγκυρότητα του ως επιστήμων. Ενδέχεται, όπως αναφέρουν πηγές, να είχε κάποια προβληματάκια υγείας. 

Να υπενθυμίσουμε οτι πριν από 5-6 μήνες "χάθηκε" ο έτερος στηλοβάτης, επίσης εξαίρετος ιατρός δημιουργώντας ένα μοναδικό δίδυμο γυναικολόγων-μαιευτών για την περιοχή χρόνια ολόκληρα, Γεράσιμος Πασχώνης.  

Περισσότερες πληροφορίες μόλις και αν υπάρξουν νεότερα.