Γιαννιτσά Μητέρα 16χρονης: "Δίπλα στο αγγελούδι μου οι γιατροί του Γεννηματάς" | PellaNews

Γιαννιτσά Μητέρα 16χρονης: "Δίπλα στο αγγελούδι μου οι γιατροί του Γεννηματάς"

EUROKINISSI από την efsyn.gr

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

"Να είναι καλά οι άνθρωποι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς του Νοσοκομείου Γεννηματάς, που από το πρώτο λεπτό αγκάλιασαν το αγγελούδι μου".

Αυτά τα τρεμάμενα λόγια βγήκαν από το στόμα μια γυναίκας που αγωνιά για το παιδί της, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κατάσταση που καμία μάνα δεν θα ήθελε ούτε να σκέφτεται. 

"Περιμένουμε κάθε ώρα να δούμε τι θα γίνει. Οι γιατροί του Νοσοκομείου είναι πραγματικοί άνθρωποι", είπε στο pellanews.gr η μητέρα της 16χρονης Σταυρούλα Μαλιαγκάνη, της κοπέλας που βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση, κρίσιμη αλλά σταθερή μέχρι στιγμής στο Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης. 

Την αγωνία της συμμερίζονται εκατοντάδες πολίτες της πόλης των Γιαννιτσών, οι οποίοι κατέκλυσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μηνύματα ελπίδας, ευχών, προσευχών, παρακλήσεων. 

Μάλιστα, φίλη της οικογένειας, η οποία είναι δίπλα του 15 ολόκληρα χρόνια, έδωσε μέσα από δημόσιο μήνυμα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έναν ιδιαίτερο και συγκλονιστικό τόνο στην όλη υπόθεση, σημειώνοντας:

Η αγωνία παρατείνεται, καθώς η κρίσιμη, πλην όμως σταθερή κατάσταση για την 16χρονη συνεχίζεται, χωρίς κανείς να γνωρίζει τι πρόκειται να συμβεί, κάνοντας απλά τον σταυρό του για το καλύτερο!