Γιαννιτσά πορεία - "Ηχηρό μήνυμα" για την υποχρεωτικότητα των εμβολίων(φώτος, video) | PellaNews

Γιαννιτσά πορεία - "Ηχηρό μήνυμα" για την υποχρεωτικότητα των εμβολίων(φώτος, video)

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Πορεία με σαφές μήνυμα δόθηκε στα Γιαννιτσά, η οποία κατέληξε στο Πάρκο του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου, με ομιλία του πρώην Διοικητή του ΑΧΕΠΑ Δημήτρη Γάκη. 

Η όλη δράση διοργανώθηκε από την Κίνηση Πολιτών Ν. Πέλλας, με τη συμμετοχή να ομοιάζει σε πλήθος κόσμου στην προηγούμενη πορεία που πραγματοποιήθηκε στα Γιαννιτσά, πριν από λίγους μήνες. Εμπλουτισμένη όμως με μερικά και...τολμηρότερα συνθήματα, κατά της πολιτική ηγεσίας της χώρας.

Η αρχή έγινε από το Δημαρχείο Γιαννιτσών, σημείο συνάντησης διοργανωτών και κόσμου.
Διακριτική και επιτυχημένη η επίβλεψη της Τροχαίας και της αστυνομίας της Υποδιεύθυνσης Γιαννιτσών.

Η πορεία από το Δημαρχείο διήνυσε όλη την Χατζηδημητρίου, σταμάτησε στην Πλατεία Γκόνου Γιώτα όπου εψάλλει ο Εθνικός ύμνος (σε συνδυασμό με το σύνθημα περί "ελευθερίας". 

 

Ο γνωστός εκτιμητής καιρού με το θαυμάσιο διαδικτυακό γκρουπ, Μάκης Σεκερλής.

Ακολούθησε όλη η Βενιζέλου, ο πεζόδρομος, ο γύρος του Πάρκου του Αγίου Γεωργίου και εκεί ήταν το δεύτερο σημείο συνάντησης. 

Στο Πάρκο ήταν ο πρώην Διοικητής του ΑΧΕΠΑ Δημήτρης Γάκης. 

Ο Δημήτρης Γάκης μίλησε στον παριστάμενο κόσμο που πλημμύρισε το πάρκο του Αγίου Γεωργίου, αναφέροντας τα πάντα όσον αφορά το επίμαχο ζήτημα των εμβολίων και της υποχρεωτικότητας τους. Κάτι το οποίο μπορείτε να πάρετε μία ισχυρή γεύση σε άλλο ρεπορτάζ που ετοίμασε για εσάς το pellanews.gr.

Ας πάρουμε μια γεύση της πορείας με τον εκπληκτικό εικονολήπτη-σούπερ ήρωα Μιχάλη Μουταφτσή, που τον ευχαριστούμε θερμότατα για την εικόνα που μας έδωσε.