Γιαννιτσα: Πέφτουν...σαν τσεκούρια τόμαχοκ τα πρόστιμα! | PellaNews

Γιαννιτσα: Πέφτουν...σαν τσεκούρια τόμαχοκ τα πρόστιμα!

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Φόβο και τρόμο έχουν σκορπίσει στους επαγγελματίες κλιμάκια που «εκτελούν» (λέξη που είχαμε καιρο να την ακούσουμε σε ιστορικό πλαίσιο) ελέγχους  στην πόλη των Γιαννιτσών, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα πρόστιμα βροχή.

300άρια για μάσκες για πελάτες που βρέθηκαν χωρίς αυτήν και οι οποίοι πήγαν να πάρουν στο χέρι έναν καφέ 300άρια για άτομα του προσωπικού που κατέβασαν για λίγο τη μάσκα να πάρουν μία ανάσα, 300άρια γιατί πετάει πετάει η μέλισσα με τα μελισσόπουλα.

Δώστου και λουκέτα σε καταστήματα, με πρόστιμο από 5000 έως και 10000 ευρώ.  

Αυτή η ωραία ατμόσφαιρα επικρατεί τη στιγμή που όλα ακριβαίνουν, που ο καθένας κοιτάει να βγάλει τα έξοδα του τουλάχιστον, τη στιγμή που ο κόσμος υποφέρει και είναι ήδη οργισμένος από πιέσεις που του ασκούνται οικονομικά και κοινωνικά.

Βεβαίως, τα Γιαννιτσά αποτελούν την «άπλα» που «λιμνάζουν» συνήθως οι έλεγχοι, μιας και αποτελεί μεγάλη πίτα αγοράς, καθώς είναι ο μισός Νομός Πέλλας.

Από την άλλη, αντιδράσεις υπάρχουν μόνο στο μιλητό μεταξύ των επαγγελματιών και του κόσμου, δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση φορέα, με την κατάσταση να προμυνύεται χειρότερη, με έναν χειμώνα γεμάτο ερωτηματικά και προβληματισμούς…