Δώρισαν συσκευή οξυγονοθεραπείας στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών! | PellaNews

Δώρισαν συσκευή οξυγονοθεραπείας στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών!

Πριν λίγες μέρες, μέλη του Συλλόγου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ν. Πέλλας μετέβησαν στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών και παρέδωσαν -ως δωρεά- μια συσκευή οξυγονοθεραπείας για την μονάδα covid-19, προκειμένου να καλυφθούν κάποιες από τις αυξημένες ανάγκες που έχουν προκύψει από την πανδημία.

Βλέπουμε έναν ακόμη φορέα, ο οποίος έχει άμεση σχέση με υγεία και φυσικά με το πνεύμα της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, να ενισχύει το Νοσοκομείο Γιαννιτσών, έστω με τη δυνατότητα που είχε, βάζοντας ένα ακόμη λιθαράκι βοήθειας. Μπράβο σε όλα τα μέλη του!

Εκτός αυτού, προσέξτε, όσοι έχετε καπάκια από μπουκάλια νερού και άλλες πλαστικές συσκευασίες παρόμοιο τύπου μην τις πετάτε. Ο λόγος; 

«Ο Σύλλογος μας δέχεται καθημερινά καπάκια από διάφορα μέρη της Ελλάδος όπως Ρόδος, Καστελόριζο, Αστυπάλαια, Ηράκλειο, Οινούσες, Κύθηρα, Κεφαλονιά, Αλόννησος , Μυτιλήνη, Ηγουμενίτσα, Άρτα, Μεσσηνία. Σέρρες, Αττική Θεσσαλονίκη κ.λ.π.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που από τόσο μακριά στέλνουν καπάκια και στηρίζουν το έργο του Συλλόγου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ν. Πέλλας, όπως και όλες τις μεταφορικές εταιρείες που συμμετέχουν και τα μεταφέρουν δωρεάν για να φτάσουν σε εμάς. Έτσι η υποχρέωση μας είναι μεγάλη απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους και πρέπει να έχουν συνεχή ενημέρωση τι ακριβώς κάνουμε το καπάκι.

Δώσαμε για τον μήνα Οκτώβριο 2 αεροστρώματα και 1 πι στην Αλεξάνδρεια, 1 αμαξίδιο στον Δήμο Αριστοτέλη -Σταγείρου- Ακάνθου της Ιερισσού για να ενισχυθεί το Πολυδύναμο Ιατρείο της Ιερισσού. Παραδώσαμε 1 αερόστρωμα στα Γιαννιτσά, 1 αναπηρικό αμαξίδιο στην Θεσσαλονίκη σε άτομο ανασφάλιστο, ένα πι στο Κιλκίς, 1 αμαξίδιο ειδικού τύπου στην Βέροια και ένα αμαξίδιο απλού τύπου για το Κέντρο Υγείας Κρύας Βρύσης».