Η Χρυσή Μεταλλίδου δείχνει τον δρόμο στη νέα γενιά! | PellaNews

Η Χρυσή Μεταλλίδου δείχνει τον δρόμο στη νέα γενιά!

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τα πιο θερμά συγχαρητήρια, στην Χρυσή Μεταλλίδου, φίλης και συντοπίτισσα μας από τα Γιαννιτσά που, στην πιο δημιουργική ηλικία των 32 ετών, εύλογα μπορεί και πρέπει να νιώθει περήφανη. Παράλληλα με τις μεγάλες ευθύνες της ως πανάξιας συζύγου και μητέρας τριών παιδιών, αναγορεύτηκε, μόλις πριν δύο μέρες, Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Θεσσαλονίκης. Θα μου πείτε, είναι η μόνη; Όχι βέβαια, αλλά αποτελεί παράδειγμα, ακόμη και απόδειξη, ότι οι νέοι άνθρωποι σήμερα έχουν ικανότητες ιδιαίτερα μεγάλες. Έτσι και η Χρυσή.

Είχαν προηγηθεί: Το πρώτο πτυχίο της από το Πολυτεχνείο, ως Μηχανικός Η/Υ, Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων, το δεύτερο πτυχίο της από το Πολυτεχνείο, ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ, και εν συνεχεία, η αποφοίτησή της με άριστα από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο σε Μεταπτυχιακές Σπουδές Πληροφορικής και Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Σε μια εποχή που οι αξίες και ο αγώνας για την επίτευξη προσωπικής, οικογενειακής και κοινωνικής καταξίωσης, κλονίζονται το παράδειγμα της Χρυσής Μεταλλίδου, είναι άξιο συγχαρητηρίων, ακόμη και θαυμασμού. Είναι πρωτίστως, παράδειγμα προς μίμηση. Της ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στην Ακαδημαϊκή και Επαγγελματική της πορεία.