Κρύα Βρύση: Παιχνίδι παλαιμάχων Απόλλωνα-Εδεσσαϊκού προς τιμήν Στάθη Μαυρίδη | PellaNews

Κρύα Βρύση: Παιχνίδι παλαιμάχων Απόλλωνα-Εδεσσαϊκού προς τιμήν Στάθη Μαυρίδη

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Μία πολύ συνολικά όμορφη αθλητική δράση πρόκειται να γίνει σύντομα, την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου(17.00), στο γήπεδο της Κρύας Βρύσης, υπό την επιμέλεια του Διοικητικού Συμβουλίου των ακούραστων Παλαιμάχων του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης.  

Πρόκειται για ένα φιλικό παιχνίδι μεταξύ των παλαιμάχων του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης και του Εδεσσαϊκού, προς τιμήν του Στάθη Μαυρίδη, παλαίμαχου παίκτη (τερματοφύλακας) της ομάδος του κάμπου,  αλλά και του Εδεσσαϊκού, την εποχή που ανέβηκε στην Α' Εθνική, με προπονητή τον Άγγελο Αναστασιάδη. 

Ο Στάθης Μαυρίδης άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο γήπεδο από ανακοπή καρδιάς, την ώρα που προπονούσε τον γιο του.

 

Θα ακολουθήσει απονομή τιμητικών πλακετών στην οικογένεια του παλαίμαχου τερματοφύλακα, τις οποίες θα προσφέρουν οι Παλαίμαχοι του Απόλλωνα, οι Παλαίμαχοι του Εδεσσαϊκού  και ο Απόλλωνας Κρύας Βρύσης. 

Η όλη δράση θα έχει κατάληξη συνάντησης και φιλοξενίας στο Πρακτορείο ΟΠΑΠ του Ανδρέα Βλάχου, ο οποίος είναι και Πρόεδρος της τ.κ. Κρύας Βρύσης. 

"Πρόκειται για εκ τω, μιας σειρά εκδηλώσεων παρόμοιου χαρακτήρα τιμής που σκεφτόμαστε και προσπαθούμε να σχεδιάσουμε, όντας ανήσυχοι πάντοτε και με γνώμονα να τιμούμε την ιστορία του ποδοσφαίρου, ανθρώπους που άφησαν ανεξίτηλο αποτύπωμα στην περιοχή μας, στα δοξασμενα θα έλεγα δρώμενα του παρελθόντος του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης", τόνισε για την συγκεκριμένη αθλητική εκδήλωση συνολικά,  ο Τάκης Φωστηρόπουλος, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου των Παλαιμάχων του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης.

Να σημειώσουμε οτι στη ποδοσφαιρική εκδήλωση θα παρευρεθεί ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας Αστέριος Αντωνίου. 

*Στο ερχόμενο φύλλο της έντυπης ΠΕΛΛΑNEWS θα διαβάσετε λεπτομέρειες και για τον περαιτέρω σχεδιασμό των Παλαιμάχων Κρύας Βρύσης, με σκέψεις και σημαντικές επαφές που έχουν γίνει και αφορούν το επόμενο χρονικό διάστημα, με παρόμοιου τύπου εκδηλώσεις τιμής.