Νέα Πρόεδρος της “Ανατολική Ρωμυλίας” Καρυωτών Γιαννιτσών η Κική Παπαδοπούλου - “Όλα για την προώθηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς”, τονίζει το νέο Δ.Σ. | PellaNews

Νέα Πρόεδρος της “Ανατολική Ρωμυλίας” Καρυωτών Γιαννιτσών η Κική Παπαδοπούλου - “Όλα για την προώθηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς”, τονίζει το νέο Δ.Σ.

Πρόσφατα, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, έγιναν εκλογές στον Σύλλογο «Ανατολική Ρωμυλία» Καρυωτών Γιαννιτσών, ενώ ακολούθησε την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου η συγκρότηση σε σώμα.

Έτσι το νέο διοικητικό συμβούλιο είναι το εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΗΤΚΟΥΔΗΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΙΟΥΛΙΑ ΝΤΙΟΥΔΗ

ΤΑΜΙΑΣ Α’: ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΤΖΙΜΟΥΛΙΔΟΥ

ΤΑΜΙΑΣ Β’: ΙΣΙΔΩΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

ΕΦΟΡΟΣ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ: ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΓΚΙΖΤΙΜΟΥΔΗ

ΕΦΟΡΟΣ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ: ΙΣΙΔΩΡΑ ΓΙΟΥΡΟΥΚΟΥΔΗ

ΑΝΑΠΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:

ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΩΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΔΟΥΒΑΤΖΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ, ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΦΥΛΛΟΥΔΗ, ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ, ΣΥΜΕΛΑ ΦΩΤΙΑΔΟΥ.

** «Για άλλη μία φορά ευχαριστούμε τα μέλη του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου, , προσβλέποντας και προσδοκώντας στη βοήθεια τους, που σίγουρα θα χρειαστούμε», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του νέου διοικητικού συμβουλίου. Όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά «ευχαριστούμε τα μέλη του απερχομένου ΔΣ και τους βεβαιώνουμε ότι θα εργαστούμε ενωμένοι και αποφασισμένοι, μόνο για το καλό του συλλόγου και την προώθηση της ιστορικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς».

Σημειώνεται ένα ιδιαίτερο «ευχαριστώ» στη βοήθεια της νομικού Αναστασίας Δαρδανελιώτη, «για την πολύτιμη συμβολή της στην άψογη διαδικασία των αρχαιρεσιών».

** Στην εκλογική διαδικασία που έγινε πριν από μερικές μέρες τα αποτελέσματα ήταν τα εξής(σε παρένθεση οι ψήφοι που έλήφθησαν): ΜΗΤΚΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (70), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ (63), ΓΚΙΤΖΙΜΟΥΔΗ ΣΟΥΛΤΑΝΑ(62), ΓΙΟΥΡΟΥΚΟΥΔΗ ΙΣΙΔΩΡΑ (61), ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΙΣΙΔΩΡΑ (58), ΤΖΙΜΟΥΛΙΔΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ (42), ΝΤΙΟΥΔΗ ΙΟΥΛΙΑ (40), ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΩΤΗ (29), ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΟΥΒΑΤΖΗ (27), ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ (14), ΕΥΗ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ (12), ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ (11), ΚΑΡΑΦΥΛΛΟΥΔΗ ΜΑΡΙΑ (10), ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ (7), ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΣΥΜΕΛΑ (6). 

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Καρυωτών Γιαννιτσών «Ανατολική Ρωμυλία» κάνει γνωστή την έναρξη των χορευτικών του τμημάτων.

~ Πρώτη συνάντηση ενηλίκων: Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, 8.30 μ.μ.

~ Πρώτη συνάντηση παιδιών: Σάββατο 19 Οκτωβρίου, 10.30 π.μ.    

Στην ανακοίνωση τονίζεται πως θα υπάρξει «δυναμική εκκίνηση» και πως «όλοι οι παλιοί χορευτές βρίσκονται σε ετοιμότητα», ενώ παράλληλα απευθύνεται ανοιχτή πρόσκληση ανοιχτή πρόσκληση και σε νέους. Χοροδιδάσκαλος ο γνωστός  σε όλους και «εγγύηση» θα έλεγε κανείς, Παύλος Λιτούδης.