Ο Γρηγόρης Στάμκος για την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου (βίντεο) | PellaNews

Ο Γρηγόρης Στάμκος για την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου (βίντεο)

Για 9η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος κήρυξε την έναρξη της Παραμυθούπολης στα Γιαννιτσά γεμίζοντας χαρά και ευτυχία τόσο στα μικρά όσο και μεγάλα παιδία.

Ασφυκτικά γεμάτος ήταν ο κεντρικός πεζόδρομος των Γιαννιτσών με ανθρώπους όλων των ηλικιών που περίμεναν από τον Δήμαρχο Πέλλας να δώσει το σύνθημα έναρξης της εορταστικής περιόδου στις μαγευτικές εκδηλώσεις που διοργανώνει όπως κάθε χρόνο ο Δήμος Πέλλας. Μάλιστα οι εκδηλώσεις των Γιαννιτσών αποτελούν έναν υπέροχο προορισμό για επισκέπτες από όλα τα μέρη της Μακεδονίας αλλά και της Ελλάδας.

Πρόσωπα χαρούμενα γέμισαν ασφυκτικά τον κεντρικό πεζόδρομο των Γιαννιτσών ενώ χειροκρότησαν θερμά τον Δήμαρχο Πέλλας μόλις έδωσε το έναυσμα για την έναρξη των εορτών.

Μάλιστα ο Γρηγόρης Στάμκος ευχαρίστησε όσους  συνέβαλαν στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Πέλλας ενώ χαρακτήρισε τα Χριστούγεννα ως εορτή αγάπης και αλληλεγγύης, για το σκοπό αυτό μάλιστα φρόντισε να υπάρχει και ειδικός χώρος όπου θα μαζεύονται χρήματα για τις άπορές οικογένειες

Δείτε το βίντεο με την ομιλία του Δημάρχου