Ο Δρ. Νίκος Φασιάδης μιλά για το εκπληκτικό του βιβλίο στο pellanews.gr και αποκαλύπτει πλειάδα σημείων που είναι τόσο γνωστά, αλλά και τόσο…άγνωστα! | PellaNews

Ο Δρ. Νίκος Φασιάδης μιλά για το εκπληκτικό του βιβλίο στο pellanews.gr και αποκαλύπτει πλειάδα σημείων που είναι τόσο γνωστά, αλλά και τόσο…άγνωστα!

Όταν η «αθανασία» περνά από την καρδιά και την ανθρώπινη ψυχή μπορείς να γίνει «αθάνατος»

Πόσο κοντά μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος, δίνοντας μια άλλη διάσταση υγιεινής και καθαρότητα σώματος και ψυχής; Τι πρέπει να καταλάβει πρώτα απ’ όλα για να προχωρήσει με τον στόχο αυτόν, που θα του αλλάξει πραγματικά τη ζωή; Τα δύο αυτά ερωτήματα μοιάζουν φτωχά, μπροστά στην εκκίνηση με την οποία ξεκινά η απάντηση τους και δεν είναι άλλη από την λέξη «αγάπη». Όχι με την έννοια όπως απλά την ξέρουμε, αλλά τον συνυφασμό της λέξης αυτής με την έννοια που μίλησε ο Χριστός, που η ελληνική μυθολογία μας έχει διδάξει, που τα «μυστικά» όλων αυτών βρίσκονται κρυμμένα στην ερμηνεία των πέντε γραμμάτων που την απαρτίζουν.

Ο Δρ. Νικόλαος Φασιάδης μίλησε αποκλειστικά στο pellanews.gr, με μία συνέντευξη που αν την ακούσετε θα αλλάξετε άποψη για πολλά πράγματα, τα οποία είτε δεν τα γνωρίζετε (όπως εμείς), είτε δεν τα σκεφτήκατε ποτέ ότι βρίσκονται σ’ αυτήν την διάσταση (όπως εμείς). 

Μετά τη συνέντευξη φροντίστε να προμηθευτείτε το βιβλίο που παρουσίασε στην γενέτειρα περιοχή του, τα Γιαννιτσά, για να κάνετε κτήμα σας όλα όσα αποκαλύπτει ουσιαστικά και όχι απλά αναφέρει ή «συμβουλεύει». 

Ο Δρ. Ν. Φασιάδης μέσα από την «αθανασία του ανθρώπινου κυττάρου», δείχνει έναν δρόμο που βγαίνει από την ψυχή. Το θέμα είναι αν θέλουμε να τον ακολουθήσουμε, χωρίς να βρεθούμε στο δίλλημα του Ηρακλή, που είχε να διαλέξει ή τον δρόμο της αρετής ή τον δρόμο της κακίας. 
Σκεφτείτε τα λοιπόν όλα αυτά, αλλά όχι μόνο με το νου, αλλά σε συνδυασμό με την καρδιά σας…

Παύλος Νεκτάριος Παπαδόπουλος