Πέλλα: Συλλήψεις για κλοπές και παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων | PellaNews

Πέλλα: Συλλήψεις για κλοπές και παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων

Συλλήψεις για κλοπές

Συνελήφθη χθες (28 Αυγούστου 2019) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας, 22χρονος ημεδαπός, καθώς εντοπίστηκε  να αφαιρεί κέρματα σε χώρο Ιερού Ναού σε περιοχή της Πέλλας, ενώ νωρίτερα αφαίρεσε τάματα πιστών από το εξωκκλήσι του ναού. Κατά τη στιγμή της σύλληψής του αντιστάθηκε απωθώντας τους αστυνομικούς, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να διαφύγει.

Εξιχνίαση κλοπής

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών ηλικίας 25, 32 και 46 ετών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 32χρονος τον Σεπτέμβριο του 2018 αφαίρεσε από εργοτάξιο σε περιοχή της Πέλλας, ένα μηχάνημα έργου αξίας 25.000 ευρώ, το οποίο πούλησε στον 46χρονο με τη μεσολάβηση του 25χρονου. Το κλεμμένο μηχάνημα έργου εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς το προηγούμενο διάστημα σε αγροτική περιοχή της Πέλλας και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.

Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων

Συνελήφθη χθες (27 Αυγούστου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας, 43χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς εντοπίστηκε να έχει θέσει σε λειτουργία 12 υπολογιστές όπου διεξάγονταν παράνομα παίγνια και να μετατρέπει τις οθόνες αυτών, με τη χρήση κεντρικού υπολογιστή (server), ο οποίος κατασχέθηκε, παρεμποδίζοντας τον έλεγχο του καταστήματος. Επίσης, συνελήφθη και 80χρονος ημεδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε μέσα στο κατάστημα να συμμετέχει σε τυχερό παίγνιο. Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνεται και 28χρονη ημεδαπή, ιδιοκτήτρια του καταστήματος, που απουσίαζε κατά τον έλεγχο.