Πρώτη προβολή της "Πολιορκίας" σε Γιαννιτσά και Άμφισσα! | PellaNews

Πρώτη προβολή της "Πολιορκίας" σε Γιαννιτσά και Άμφισσα!

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει πρώτο το planes.gr, η νέα ταινία του Βασίλη Τσικάρα(Έξοδος 1826) με τον τίτλο «Πολιορκία» θα προβληθεί για πρώτη φορά στα Γιαννιτσά και την Άμφισσα. Η έντονη πινελιά από τον Σύλλογο Φίλων Ιστορίας και αναπαράστασης αυτής  Γιαννιτσών, τον Πρόεδρο του Μανώλη Σαββίδη και τα μέλη του Δ.Σ. στην ταινία αυτή, όπως και στην προηγούμενη «Τσικάρεια» δημιουργία έφερε κι άλλο πρωτοπόρο αποτέλεσμα. Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μ. Σαββίδης «πάνω από ένα χρόνο κόποι, θυσίες και κυρίως κατάθεση ψυχής και να η νέα ιστορική ταινία του Βασίλη Τσικάρα βγαίνει στους κινηματογράφους».
Έτσι, πριν ξεκινήσει το ταξίδι της σε όλη την ελληνική επικράτεια (και όχι μόνο) θα προβληθεί σε Αμφισσα και Γιαννιτσά για πρώτη φορά, τιμώντας έτσι ο σκηνοθέτης την τεράστια προσφορά των δύο αυτών πόλεων στην πραγματοποίηση της νέας του δημιουργίας.
Στα Γιαννιτσά λοιπόν ο Σύλλογος Φίλων Ιστορίας και αναπαράστασης αυτής, που όπως και στην “Έξοδο” έτσι και τώρα ήταν στα “χαρακώματα” της ψυχής και σε αυτό το όνειρο”, σημειώνει ο κ. Σαββίδης.

Η προβολή της ταινίας θα γίνει στις 9 Ιανουαρίου(Τετάρτη)2019, για μία μόνο ημέρα. Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες θα υπάρχουν σύντομα.

Παύλος Νεκτάριος Παπαδόπουλος