Τσαλί Γιαννιτσά: Μία εθελόντρια και 5 πιτσιρικάδες έκαναν την παιδική χαρά...λαμπίκο! | PellaNews

Τσαλί Γιαννιτσά: Μία εθελόντρια και 5 πιτσιρικάδες έκαναν την παιδική χαρά...λαμπίκο!

φώτο αρχείου Νέα Τραπεζούντα Γιαννιτσών

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Λαμπίκο έκαναν την παιδική χαρά του οικισμού Νέας Τραπεζούντας(Τσαλί) στα Γιαννιτσά, μία κυρία και πέντε πιτσιρικάδες, οι οποίοι κατάφεραν και μάζεψαν 2 σακούλες των 100 λίτρων σκουπίδια σε μισή ώρα!

Κι όλα αυτά, όταν η κ. Γ. Κουτούδη πήγε στην παιδική χαρά και έπαθε σοκ βλέποντας σακούλες με σκουπίδια να ξεχειλίζουν!

«Πήγα τα παιδιά μου στην παιδική χαρά στο Τσαλί. Πρώτο σοκ, όλες οι σακούλες ξέχειλες από σκουπίδια, πρέπει να έχουν πολλές μέρες να αλλαχτούν. Σε όλη την παιδική χαρά φουλ σκουπίδια. Δεν άντεξα, πήρα μια σακούλα και την τσιμπίδα μου και άρχισα να μαζεύω», περιγράφει η εθελόντρια (διότι έχει κάνει πολλούς καθαρισμούς με ομάδα εθελοντών σε διάφορες περιοχές πέριξ της πόλης των Γιαννιτσών τους προηγούμενους μήνες).

«Στην αρχή ήρθε ένας μπόμπιρας και με βοηθούσε, μάζευε με τα χεράκια του. Του πρότεινα να του δώσω τσιμπίδα και μαζευτήκανε κι άλλα 4 πιτσιρίκια. Σε μισή ώρα το είχαμε κάνει λαμπίκο. Θλιβερός απολογισμός: 2 σακούλες των 100 λίτρων», σημειώνει.

Όπως αναφέρει εν κατακλείδι «το αισιόδοξο: Ο Παντελής, ο Ερνέστος , ο Αναστάσης, ο Ορέστης και ο Γιαννάκης είναι η ελπίδα μας για ένα καλύτερο μέλλον. Αρκεί να τους δίνουμε το παράδειγμα και την ώθηση. Τους ευχαριστώ ακόμη μια φορά για την όμορφη βραδιά που μου χάρισαν».